Пошук

Оновлена Головна сторінка EasyPay

0
1753

Друзі, ми запускаємо оновлену головну сторінку easypay.ua. Ми не тільки змінили дизайн сторінки, але й додали багато нових функцій. Красива, зручна, функціональна — це все оновлена Головна EasyPay 😎

Що нового:

  1. Каталог послуг відтепер на головному екрані. Знаходити необхідні послуги стало зручніше.
  2. Поповнення  мобільного та Перекази з картки на картку розташовані у топі на Головній. Відтепер не потрібно скролити, щоб швидко поповнити рахунок або здійснити переказ. Просто введіть дані для поповнення/переказу та підтвердіть платіж.
  3. Комісія за рахунок Отримувача. EasyPay – єдиний платіжний сервіс, в якому ви можете обрати, як вам зручно: оплатити комісію самостійно або за рахунок того, кому ви переказуєте кошти. 
  4. Персоналізований пошук для авторизованих користувачів. Сервіси, які ви часто сплачуєте, першими з‘являються у результатах пошуку. Якщо ви не є зареєстрованим користувачем, вам будуть доступні найпопулярніші послуги. Але чого ви чекаєте? Реєстрація тут
  5. Каталог послуг та Пошук доступні у верхній частині сайту, щоб у будь-який момент ви могли скористатись меню та знайти потрібну послугу.
  6. Оновлений візуальний стиль. 

Базуючись на побажаннях користувачів, ми покращили шрифти та візуальний стиль тексту. Читати інформацію та користуватись сайтом стало набагато зручніше. Окрім візуальних налаштувань, ми покращили швидкість завантаження та попрацювали над технічною частиною, яка залишається невидимою, але відчутною під час користування сайтом. 

Оновлена Головна вже доступна всім користувачам комп’ютерів, планшетів та смартфонів. Обов’язково поділіться, наскільки комфортною стала для вас Головна EasyPay. Протестуйте зручність використання з різних девайсів та поділитись з нами враженнями. Ваші відгуки важливі для нашої команди.

Опитування

Приємного та зручного користування 🚀

 

 

Залишити коментар