Пошук

Оцифруйте картку лояльності «Рукавичка» у EasyWallet

0
1425

Вже з серпня на касах одного з супермаркетів мережі «Рукавичка»  встановлені пристрої, завдяки яким ви можете оцифрувати картку «Родина», використовуючи додаток EasyWallet. Більше не потрібно носити з собою пластикову картку лояльності! Послуга вже запущена у тестовому режимі у супермаркеті «Рукавичка» за адресою м. Львів, вул. Луганська 6. Незабаром і у інших магазинах мережі.

EasyWallet – це мобільний додаток:

  • в якому можна зберігати картку лояльності «Родина» від мережі «Рукавичка»;
  • в якому, стрічка з акційними пропозиціями товарів, замість газети на касі; 
  • в якому зручно розраховуватись за товари та зберігати банківські картки усіх банків України.


Як оцифрувати картку лояльності
«Рукавичка»?

  1. У додатку EasyWallet оберіть розділ «Картки» – «Дисконтні картки».
  2. Натисніть на лого «Рукавичка».
  3. Відскануйте пластикову картку.

Завантаживши картку у додаток ви автоматично першими будете отримувати акційні пропозиції та інформацію про актуальні знижки в мережі супермаркетів, замовляти продукти онлайн та дізнаватись усі нововведення. За кожну оплату ви накопичуєте бали на картці та можете розраховуватись накопиченими балами за покупки також використовуючи EasyWallet.

Як скористатись оцифрованою карткою «Рукавичка»?

Під час оплати на касі просто піднесіть смартфон до пристрою на касі. Смартфон можна навіть не розблоковувати. Головне – не забудьте увімкнути Bluetooth, адже пристрій зчитує картку використовуючи Bluetooth-з’єднання. Кожен новий користувач, який оцифрує картку у додатку EasyWallet та передасть карту на касі, отримає 25 гривень на Віртуальну картку на покупки у «Рукавичці».

У майбутньому ви зможете безконтактно розраховуватись на касі «Рукавички» за допомогою EasyWallet, як додатковим платіжним інструментом, просто зареєструвавши у додатку свою банківську картку або Віртуальною карткою. Віртуальну картку можна поповнювати готівкою у терміналах EasyPay або поповнювати за допомогою банківських карток будь-якого банку України. Окрім цього, накопичені та витрачені бали на картці «Рукавичка» також можна буде відстежувати за допомогою додатку.

EasyWallet у Львові

Розраховуватись безконтактно за допомогою EasyWallet вже можна у львівських трамваях «Львівелектротранс», Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), вендінгових автоматах з кавою по місту, а ще у додатку можна придбати Lviv City Card. Оцифровуйте картку та користуйтесь усіма перевагами додатку!

Завантажити EasyWallet ⬇

Залишити коментар