Пошук

Оплата проїзду з EasyWallet відтепер і у Запоріжжі!

0
1028

EasyPay крок за кроком впроваджує зручні способи оплати у кожному місті України. . Відтепер, оплата громадського транспорту з EasyWallet доступна і жителям Запоріжжя. Розумний додаток сам нагадує про оплату проїзду, як тільки пасажир опиняється у траспорті. А ще з жовтня 2020 року у міському муніципальному транспорті встановлено валідатори, завдяки яким проїзд можна оплачувати банківською карткою.


Як сплатити проїзд у Запоріжжі з EasyWallet?

З EasyWallet можна купкувати та зберігати квитки у смартфоні, без контакту з кондуктором та оплачуючи банківською карткою. Такаож додаток сам рекомендує сплатити проїзд, як тільки пасажир опиняється у громадському транспорті. Для того, щоб скористатись опцією, додатку має бути наданий та ввімкнений доступ до Bluetooth у налаштуваннях смартфону. У додатку доступний стандартний одноразовий квиток, а також студентські та проїзні квитки для громадян на обраний вид транспорту на 30 днів.

 

Як придбати проїзний квиток у додатку EasyWallet?

  1. Відкрийте додаток EasyWallet, оберіть м. Запоріжжя та натисніть «Придбати квиток».
  2. Оберіть тип та кількість квитків.
  3. Оберіть інструмент оплати (Віртуальна картка, Apple Pay/G Pay, банківська картка будь-якого банку України).
  4. Натисніть «Сплатити». Придбаний квиток з QR-кодом автоматично зберігається у додатку.

У EasyWallet на квитку завжди вказано дату та час придбання, а також зручний таймер, що показує скільки часу діє квиток. Для підтвердження оплати піднесіть картку до зчитувача кондуктора, якщо квиток було придбано через валідатор або покажіть виписку чи квиток у додатку, якщо квиток було придбано через Apple Pay, G Pay та EasyWallet.
.    

А ще EasyWallet дарує бонус 25 грн на оплату проїзду!

Новим користувачам після реєстрації в додатку EasyWallet нараховується 25 грн, які можна використати на оплату проїзду в автобусах, тролейбусах і трамваях Запоріжжя.


Завантажити EasyWallet

Залишити коментар