Пошук

Підтримайте нас! EasyPay номiновано на премiю PaySpace Magazine Awards 2022

2
846

Давайте переможемо разом!Онлайн-журнал про фінанси і технології PaySpace Magazine щороку визначає найкращі компанії та експертів на ринку фінансових технологій України. Платіжна система EasyPay неодноразово приймала участь у PSM Awards і цьогоріч ми вирішили продовжити цю традицію. Тим паче, що премія PSM Awards 2022 особлива — покликана підняти наш дух та об’єднати гравців фінансового ринку у складні воєнні часи, а одна з номінацій присвячена незламності українського фінтеху і носить однойменну назву «Незламний Fintech».

EasyPay представлена у трьох номінаціях PSM Awards 2022:

1. «Експерт року у FinTech»

Вперше засновник та CEO EasyPay Олексій Авраменко номінований на премію, як експерт, який має спеціальні знання у сфері фінансових технологій та впливає на розвиток галузі в Україні.

Понад 15 років Олексій розвиває платіжну інфраструктуру України. В 2006 році привіз перший платіжний термінал, а сьогодні кількість активних точок мережі EasyPay складає понад 19 000 терміналів по Україні. У 2009 році Олексій  створив першу українську небанківську платіжну систему «Фінансовий світ». Сьогодні це найбільший небанківський оператор платіжних послуг, визнаний соціально-важливим. Наразі інвестує у безконтактні платіжні рішення.

Голосувати за CEO EasyPay Олексія Авраменко в номінації «Експерт року у FinTech»

2. «Кращий сервіс онлайн платежів»

EasyPay надає широкі можливості онлайн-оплат за допомогою сайту та мобільних додатків, а також інноваційні офлайн-рішення оплат за допомогою технологій QR і Bluetooth. За допомогою сайту easypay.ua українці роблять понад 100 000 платежів щодня.

Голосувати за EasyPay в номінації «Кращий сервіс онлайн платежів».

 3. «Найкращий партнер бізнесу з прийому платежів онлайн»

Сучасні платіжні рішення EasyPay використовують лідери своїх сфер, серед яких Київстар, Busfor, Moneyweo, Укртелеком, Воля та інші.

Голосувати за EasyPay в номінації «Найкращий партнер бізнесу з прийому платежів онлайн».



Народне голосування триває до 30 грудня 2022 включно. Нагородження переможців відбудеться же у січні 2023 року.

Впевнені у вашій підтримці. 

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора

Коментарі (2)

Міша

Поповнив пінуп а кошти не прешли і чек не дав

08.06.2023 at 04:20
Відповісти
    Служба Підтримки

    Вітаємо!
    Просимо звернутись до нашої служби підтримки за номером 0 800 60 30 03, або написавши лист на пошту supportapp@easypay.ua та вказати номер терміналу, в якому Ви здійснювали платіж, дату і час, внесену суму та купюри, а також номер рахунку, який поповнювали.
    Очікуємо на Ваше звернення.

    З повагою, команда EasyPay.

    08.06.2023 at 14:11
    Відповісти
Залишити коментар