Пошук

Поповнення без комісії Бізнес-карт Альфа-Банку

2
583

 

EasyPay, найбільша мережа платіжних терміналів, і «Альфа-Банк Україна» розширюють спектр послуг з поповнення карт банку. З 26 березня 2020 року поповнення Бізнес-карт Альфа-Банку в мережі терміналів EasyPay – без комісії.

При внесенні на Бізнес-карту щоденної виручки або власних коштів підприємці мають можливість істотно економити як гроші – за рахунок відсутності комісії, так і час – кількість точок поповнення Бізнес-карт банку збільшилася більш ніж в 10 разів. Мережа терміналів EasyPay налічує понад 14 тисяч активних терміналів.

Користувачі більше не залежать від режиму роботи і розташування відділення банку – термінали EasyPay працюють цілодобово, розташовані максимально зручно і представлені практично в кожному населеному пункті України.

Карта розташування терміналів EasyPay

Внесені кошти відображаються на балансі Бізнес-карти та зараховуються на поточний рахунок вже за декілька секунд з моментальним SMS-оповіщенням. При поповненні після 19.00, а також у вихідний або святковий день, поповнення рахунку відбувається на початок наступного робочого дня.

 

Переваги партнерської програми EasyPay і Альфа-Банка з поповнення Бізнес-карток:

  • Внесення виручки – без комісії.
  • Внесення власних коштів – без комісії.
  • Внесення коштів на рахунки фізичних осіб-підприємців і на будь-які карти фізичних осіб (кредитні та дебетові) Альфа-Банку – без комісії.
  • 14 тис. терміналів EasyPay по всій Україні.
  • Поповнення карт в режимі 24/7.

Нагадуємо, що в грудні 2019 року EasyPay, спільно з «Альфа Банк Україна», запустив сервіс миттєвого поповнення без комісії карт банку для фізичних осіб. За цей період за допомогою сервісу було здійснено більше 500 тис. транзакцій.

Коментарі (2)

Юрий

Все эти терминалы при внесении на свой счёт электронных кошельков EasyPay берут комиссию, не надо врать!

06.04.2020 at 11:08
Відповісти
    Служба підтримки EasyPay

    Здравствуйте, Юрий!

    Мы не отрицаем, что при пополнении виртуального счета EasyPay в терминале самообслуживании взимается комиссия.
    Данный пост о пополнении карт Альфа Банка.
    С уважением, команда EasyPay!

    06.04.2020 at 12:12
    Відповісти
Залишити коментар