Пошук

Поповнюйте ЛеоКарт у мережі терміналів EasyPay ще швидше!

0
50

EasyPay постійно працює над удосконаленням платіжного сервісу та покращенням клієнтського досвіду. Уже понад 200 терміналів у Львові обладнані NFC-зчитувачами — спеціальними пристроями, які миттєво зчитують номер вашої картки на сторінці поповнення. Отож, відтепер власники карток ЛеоКарт можуть поповнювати свої картки в наших терміналах ще швидше та зручніше!

Як легко поповнити ЛеоКарт:

  1. Знайдіть найближчий термінал EasyPay у Львові, скориставшись мапою;
  2. Виберіть сервіс «Поповнення гаманця ЛеоКарт» на головному екрані чи в категорії «Квитки, подорожі»;
  3. Прикладіть картку ЛеоКарт до NFC-зчитувача;
  4. Вкажіть номер телефону, на який одразу прийде одноразовий пароль (OTP)
  5. Внесіть суму поповнення та натисніть кнопку «Сплатити».

Готово!

Зверніть увагу! Безконтактно зчитати номер картки можуть лише термінали EasyPay, оснащені спеціальним зчитувальним приладом — NFC-рідером. Також на сторінці поповнення транспортної картки ЛеоКарт ви побачите помітку «Зчитувач готовий».

Тепер через термінали EasyPay можна поповнювати картку ЛеоКарт ще швидше, завдяки NFC-зчитувачам, які автоматично вводять номер картки.

Нагадаємо, що ви також можете поповнити ЛеоКарт безготівково в мобільному застосунку EasyPay. Крім того, нашим користувачам доступні функції перегляду історії транзакцій та контролю балансу на рахунку. Якщо ще досі не користуєтеся застосунком — запрошуємо спробувати!

Більше про ЛеоКарт та можливості користування електронним квитком з EasyPay читайте в нашій статті — https://bit.ly/4a9ONob

Слідкуйте за головними FinTech-новинами та оновленнями EasyPay у нашому Telegram-каналі 👉 https://bit.ly/3VgTtEh

EasyPay — ваш зручний сервіс швидких фінансових операцій 💛

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар