Поиск

Замовляйте онлайн в АТБ разом з EasyPay

1
673

У травні фінтех-компанія EasyPay стала платіжним партнером всеукраїнської мережі супермаркетів АТБ. Тепер, щоб зробити покупку в улюбленому супермаркеті, користувачеві достатньо зайти на сайт zakaz.atbmarket.com, обрати необхідні продукти і товари та оплатити замовлення онлайн. Це можна зробити вдома, в улюбленому кріслі, або по дорозі з роботи додому у громадському транспорті або в машині. Щоб забрати замовлення, покупцеві необхідно обрати найближчий магазин, зручний для себе час та забрати свої покупки на спеціальній касі без черги і зайвого очікування.

«Наш спільний проект з АТБ – це реакція на зміну поведінки покупців. Карантин і пандемія коронавірусу підштовхнули українців до переходу в онлайн. Все частіше користувачі відмовляються від оплати готівкою на користь cashless-платежів, обираючи не традиційний похід до супермаркету, а онлайн-замовлення на сайті. Завдяки активній позиції колег з АТБ, ми змогли швидко реалізувати затребуваний покупцями мережі супермаркетів функціонал оплати замовлень онлайн. Оплата товару карткою в інтернет-магазині – це зручність і комфорт для споживача», — коментує Антон Авраменко, директор департаменту Pay Фінтех-компанії EasyPay.

 

Головна перевага замовлення на сайті, крім комфорту і відсутності черг – безпека платежів (EasyPay проходить щорічний аудит безпеки по роботі з картковими даними – PCI:DSS compliance) і можливість вибору платіжних інструментів. Так, оплата можлива не тільки кредитними й дебітними картами, але і віртуальної картою EasyPay (розрахунок цією карткою буде доступний з червня 2020).

«В умовах поширення коронавірусної інфекції і загальнонаціонального карантину, принциповим і стратегічно важливим завданням корпорації «АТБ» стала реалізація програм і проектів, спрямованих на забезпечення можливості мільйонам українців здійснювати безпечні і комфортні покупки. Створення та впровадження компанією власного сервісу онлайн-замовлень – один з таких проектів. На даний момент, сервіс реалізовано в повному циклі: від вибору і оплати товарів онлайн на сайті https://zakaz.atbmarket.com/, до адресної доставки замовлення покупцеві. Сьогодні сервіс доступний клієнтам 112 магазинів торгової мережі «АТБ», які присутні в 286 населених пунктах 24 областей України» — зазначив Борис Марков, голова Ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ».

____________________________________________

Фінтех-компанія EasyPay – одна з перших українських фінансових компаній, яка запропонувала сервіс онлайн-оплат в інтернет-магазинах. В арсеналі компанії – більше 10 років довіри ринку, мільйони лояльних клієнтів і тисячі партнерів.

Корпорація «АТБ» об’єднання великих українських компаній, що здійснюють свою діяльність в таких сферах бізнесу, як управління активами, роздрібна торгівля, виробництво і продаж продуктів харчування. До складу корпорації входить роздрібна компанія «АТБ-маркет», кондитерська фабрика «Квітень», м’ясна фабрика «Фаворит» Флагманом бізнесу корпорації є торговельна мережа «АТБ». Підприємство показує найвищі темпи розвитку в Україні за останні 10 років. Щодня покупки в «АТБ» роблять більше 4 млн. Українців. На підприємствах корпорації «АТБ» працюють понад 66 тис. осіб.

Оставить комментарий