Пошук

Замовляйте онлайн в АТБ разом з EasyPay

2
1049

У травні фінтех-компанія EasyPay стала платіжним партнером всеукраїнської мережі супермаркетів АТБ. Тепер, щоб зробити покупку в улюбленому супермаркеті, користувачеві достатньо зайти на сайт zakaz.atbmarket.com, обрати необхідні продукти і товари та оплатити замовлення онлайн. Це можна зробити вдома, в улюбленому кріслі, або по дорозі з роботи додому у громадському транспорті або в машині. Щоб забрати замовлення, покупцеві необхідно обрати найближчий магазин, зручний для себе час та забрати свої покупки на спеціальній касі без черги і зайвого очікування.

 

«Наш спільний проект з АТБ – це реакція на зміну поведінки покупців. Карантин і пандемія коронавірусу підштовхнули українців до переходу в онлайн. Все частіше користувачі відмовляються від оплати готівкою на користь cashless-платежів, обираючи не традиційний похід до супермаркету, а онлайн-замовлення на сайті. Завдяки активній позиції колег з АТБ, ми змогли швидко реалізувати затребуваний покупцями мережі супермаркетів функціонал оплати замовлень онлайн. Оплата товару карткою в інтернет-магазині – це зручність і комфорт для споживача», – коментує Антон Авраменко, директор департаменту Pay фінтех-компанії EasyPay.

 

Головна перевага замовлення на сайті, крім комфорту і відсутності черг – безпека платежів (EasyPay проходить щорічний аудит безпеки по роботі з картковими даними – PCI:DSS compliance) і можливість вибору платіжних інструментів. Так, оплата можлива не тільки кредитними й дебітними картами, але і віртуальної картою EasyPay (розрахунок цією карткою буде доступний з червня 2020).

«В умовах поширення коронавірусної інфекції і загальнонаціонального карантину, принциповим і стратегічно важливим завданням корпорації «АТБ» стала реалізація програм і проектів, спрямованих на забезпечення можливості мільйонам українців здійснювати безпечні і комфортні покупки. Створення та впровадження компанією власного сервісу онлайн-замовлень – один з таких проектів. На даний момент, сервіс реалізовано в повному циклі: від вибору і оплати товарів онлайн на сайті https://zakaz.atbmarket.com/, до адресної доставки замовлення покупцеві. Сьогодні сервіс доступний клієнтам 112 магазинів торгової мережі «АТБ», які присутні в 286 населених пунктах 24 областей України» – зазначив Борис Марков, голова Ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ».

____________________________________________

Фінтех-компанія EasyPay – одна з перших українських фінансових компаній, яка запропонувала сервіс онлайн-оплат в інтернет-магазинах. В арсеналі компанії – більше 10 років довіри ринку, мільйони лояльних клієнтів і тисячі партнерів.

Корпорація «АТБ» об’єднання великих українських компаній, що здійснюють свою діяльність в таких сферах бізнесу, як управління активами, роздрібна торгівля, виробництво і продаж продуктів харчування. До складу корпорації входить роздрібна компанія «АТБ-маркет», кондитерська фабрика «Квітень», м’ясна фабрика «Фаворит» Флагманом бізнесу корпорації є торговельна мережа «АТБ». Підприємство показує найвищі темпи розвитку в Україні за останні 10 років. Щодня покупки в «АТБ» роблять більше 4 млн. українців. На підприємствах корпорації «АТБ» працюють понад 66 тис. осіб. 

Коментарі (2)

Наталія

Добрий день. Оплатила подарунковий сертифікат на 500 грн. На пошту нічого не прийшло. Це в вас лохотрон такий чи просто збій програми? Сподіваюсь, що ці кошти підуть тому, кому вони потрібні!!!

09.08.2023 at 07:47
Відповісти
    Служба Підтримки

    Доброго дня.
    Для того, щоб ми могли Вам допомогти, необхідно знайти Ваш платіж. Прохання відправити лист на пошту supportapp@easypay.ua з детальним описом ситуації.
    Також, до листа просимо додати фото квитанції. Якщо вона відсутня, вкажіть, будь ласка, рахунок, який поповнювали та номер мобільного, що був введений під час здійснення платежу, суму, дату і час проведення платежу.

    Очікуємо на Ваше звернення.
    З повагою, команда EasyPay.

    09.08.2023 at 14:48
    Відповісти
Залишити коментар