Пошук

«Скануй Купуй» ― застосунок АТБ для оплати товару без необхідності стояти у чергах на касі

0
1716

       1. Про застосунок «Скануй Купуй»

Мережа магазинів «АТБ-МАРКЕТ» продовжує підключення сервісу самостійних покупок з використанням застосунку «Скануй Купуй» для оплати товарів без необхідності стояти на касі. Розробкою та підтримкою застосунку займається компанією EasyPay і ви вже можете завантажити його в App Store або Google Play.

      2. Як це працює?

  1. Зайдіть до магазину та виберіть необхідний товар.
  2. Відкрийте застосунок «Скануй Купуй» та проскануйте штрих-код на товарі. Він автоматично буде доданий до вашого кошика.
  3. Натисніть кнопку «Сплатити» та виберіть спосіб оплати.
  4. Після підтвердження оплати, виходьте з магазину, минаючи каси.

У застосунку також зберігається історія покупок, тому ви завжди можете переглянути товари, які придбали в той чи інший день.

Реєстрація в застосунку відбувається за номером мобільного телефону. Якщо ви вже маєте обліковий запис в системі EasyPay, то після авторизації вам стануть доступні інструменти оплати, які раніше були збережені в профілі, зокрема віртуальна карта EasyPay.

      3. Список доступних магазинів

Наразі сервіс працює в магазинах «АТБ-МАРКЕТ» у Запоріжжі, Дніпрі та Новоолександрівці. Перелік магазинів, в яких ви можете використовувати «Скануй Купуй»:

Запоріжжя: https://bit.ly/3nc9gFT 

Дніпро: https://bit.ly/41OzWMa 

Новоолександрівка: вул. Телевізійна, 40

     4. Завантажуйте застосунок

Застосунок «Скануй Купуй» для iOS та Android доступний для завантаження в Google Play та App Store.

 

     5. Акції

З 01.06.2023 сервіс «Скануй Купуй» запускає нову акцію, тому не пропустіть! Стежте за повідомленнями у застосунку та використовуйте сервіс при кожній покупці в магазинах «АТБ-МАРКЕТ». Адже це зручно та вигідно!

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар