Пошук

Сплачуйте Єдину квитанцію м. Тернопіль з EasyPay

0
969

Жителі м.Тернопіль та Тернопільської області можуть сплачувати усі послуги за один раз використовуючи сервіс «Єдина квитанція» на easypay.ua. Єдина квитанція заощаджує час та кошти користувачів, адже позбавляє необхідності сплачувати кожен комунальний рахунок окремо та з єдиною комісією за всі платежі. Жителі регіону можуть сплачувати комунальні платежі за номером особового рахунку або за адресою реєстрації.

При введенні особового рахунку або адреси відображається Єдина квитанція, в якій вказано актуальні суми до сплати по всім комунальним послугам.

З EasyPay можна швидко оплатити всі послуги за Єдиною квитанцією на сайті, у терміналах та у додатку для смартфону. Сервіс об’єднує близько 500 постачальників послуг, зокрема й найпопулярніші: ПрАТ «Тернопільгаз», «Тернопільводоканал», «Тернопільтеплокомуненерго», ТОВ «Тернопільелектропостач» та інші.

Як сплатити послуги за допомогою Єдиної квитанції на easypay.ua?

  1. У розділі «Комунальні платежі» оберіть сервіс «Єдина квитанція м.Тернопіль».
  2. Оберіть тип оплати: за номером особового рахунку або за адресою.
  3. Введіть номер особового рахунку вказаний на квитанції або адресу оплати.
  4. Оберіть послуги, які бажаєте сплатити та натисніть «Підтвердити».
  5. Оберіть спосіб оплати та підтвердіть платіж.

Комісія за оплату сервісу Єдина квитанція м. Тернопіль та області всього 1,5% від суми платежу + 3 грн. А зареєстровані користувачі EasyPay сплачують комунальні та інші сервіси без комісії Віртуальною карткою EasyPayТакож зареєстровані користувачі можуть налаштовувати Шаблони платежів, зокрема і сервісу Єдина квитанція м.Тернопіль, та сплачувати необхідну суму за всі комунальні рахунки щомісяця автоматично у вказаний час.

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар