Пошук

Спробуйте покупки продуктів в NOVUS.online

0
599

Нещодавно відбувся реліз інтернет-магазину NOVUS за участю платіжного рішення EasyPay. Війна внесла свої корективи і запуск проєкту відбувся значно раніше, щоб забезпечити клієнтів найнеобхіднішими товарами у цей складний час.

«Ми прагнули довершити проєкт, вдосконалити всі процеси і стартувати. Але, слідкуючи за потребами людей зрозуміли, що онлайн їм потрібен вже зараз. Ми почули і запустились, тепер поліпшуємось під час роботи, спілкуємось з клієнтом, ближче знайомимось з його вподобаннями, слухаємо відгуки і покращуємось.», – ділиться Анна Мацюк – керівник електронної комерції NOVUS

Наразі NOVUS.online успішно пілотується і ми пропонуємо вам не гаяти час та спробувати шопінг вже сьогодні! Компанія особливу увагу приділяє тому, щоб товар не відрізнявся від того, що клієнт звик бачити на полицях. Продукція не поступається ані якістю, ані ціною торговим точкам офлайн. Замовити продукти можна по Києву та передмістю усього за пару кліків, також діє програма лояльності – 1% на ваш бонусний рахунок.

З нагоди пілотного запуску є приємний бонус у вигляді безкоштовної доставки без обмеження по вазі та мінімальної суми замовлення.

Більше новин в наших соцмережах 🙂

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар