Пошук

Кредит від Moneyveo в терміналах EasyPay: унікальний сервіс

0
731

 

EasyPay, найбільший небанківський оператор платіжних і фінансових сервісів в Україні та Moneyveo, сервіс миттєвих кредитів онлайн, вперше на українському фінтех-ринку запускають сервіс кредитування в терміналі.

Послуга є унікальною для українського фінансового ринку – користувачі з гарною кредитною історією (успішно закрили раніше виданий кредит Moneyveo) можуть відкрити кредит в будь-якому в терміналі мережі EasyPay і отримати гроші на свою карту вже протягом декількох хвилин.

 

«Співпраця з EasyPay – можливість ще швидше і зручніше видавати гроші на карту. При цьому послуга безкоштовна для всіх користувачів Манівео. Тепер, крім сайту та мобільного додатку, є ще одна точка видачі кредитів, яка допоможе вирішити фінансові питання тут і зараз. Послуга буде доступна у всіх терміналах мережі EasyPay»,

– коментує комерційний директор Moneyveo Максим Параска.

 

«Розширення спектру фінансових послуг в терміналах EasyPay відповідає запитам українців і їх прагненню до моментального комфорту. Впевнений, сервіс повторного кредиту від Moneyveo буде користуватися великим попитом у наших користувачів. Це зручно – новий кредит можна отримати в терміналі відразу після погашення попереднього кредиту. Гроші на карті будуть доступні відразу ж після подачі заявки»,

– коментує Антон Авраменко, керівник департаменту Pay компанії EasyPay.

 

Для отримання кредиту не потрібно заходити на сайт Moneyveo, достатньо виконати п’ять простих пунктів в терміналі EasyPay:

  1. Знайдіть термінал EasyPay (це просто, адже термінали EasyPay завжди комфортно і зручно розташовані: поруч з роботою, будинком, магазином або на зупинці громадського транспорту).
    Карта терміналів EasyPay
  2. Знайдіть на стартовому екрані терміналу або в розділі «Банки і фінансові послуги» логотип Moneyveo з позначкою «Повторне оформлення кредиту».
  3. Ознайомтеся з правилами.
  4. Введіть email або номер мобільного, прив’язані до аккаунту Moneyveo, і підтвердіть пароль.
  5. Вкажіть необхідну суму і термін, протягом якого буде погашений кредит.

Усе! Заявка на кредит буде сформована і відправлена на розгляд автоматично. У разі позитивного рішення кошти зараховуються на карту клієнта вже протягом декількох хвилин після схвалення заявки. Сервіс повторного кредитування в терміналах EasyPay працює цілодобово.

Але, у сервісу є і обмеження – якщо у позичальника є непогашений кредит Moneyveo або раніше він вже запитував послугу, тоді функція «повторне оформлення кредиту» через термінал буде недоступна.

 

Переваги партнерської програми EasyPay і Moneyveo:

  • Простота оформлення послуги кредитування в терміналі.
  • Повторний кредит можна взяти відразу після повної оплати попереднього.
  • Оперативність рішення за заявкою.
  • Швидке зарахування кредитних коштів.
  • Цілодобовий сервіс кредитування в терміналах EasyPay.
  • Безпечне оформлення кредиту.
  • 14 тис. терміналів EasyPay по всій Україні в кожному населеному пункті України.

 


Система EasyPay включає 14 тис. терміналів, зручно розташованих по всій території України. Компанія постійно працює над масштабуванням мережі терміналів, підключенням нових партнерів і розширенням сервісів – так, щоб користувач міг вирішити всі свої платіжні завдання в єдиній екосистемі (термінали, сайт, мобільні додатки і сайти-партнери). На сьогодні кожен третій українець користується сервісами компанії, сплачуючи понад 3,5 тис. послуг.
Moneyveo – лідер серед мікрофінансових організацій в Україні. Перший онлайн-кредит компанія видала 18 листопада 2013 г. За 6 років послугами компанії скористалося близько 900 тис українців. У березні 2019 року Moneyveo отримала сертифікат безпеки даних найвищого рівня – PCI DSS Level 1. Компанія працює тільки з офіційними джерелами даних.

 

Залишити коментар