Пошук

Нові можливості поповнення транспортних карток Kyiv Smart Card в EasyPay

0
1813

 

З червня 2020 року усі користувачі платіжної системи EasyPay – терміналів, сайту та мобільного додатку – мають можливість не лише купити необхідну кількість поїздок в міському транспорті Києва, але й придбати проїзний квиток на 24/48/72 години, або поповнити гаманець Kyiv Smart Card на довільну суму.

Будь який варіант поповнення транспортної карті Києва в системі EasyPay – без комісії.

Вартість проїзних:

  • 24 години – 100 грн;
  • 48 години – 150 грн;
  • 72 години – 200 грн.

Після придбання проїзний активується з моменту початку першої поїздки – прикладання карти до валідотора в салоні громадського транспорту або до турнікета в метро.

Поповнення гаманця Kyiv Smart Card можливе на будь-яку зручну суму, але максимальний баланс гаманця не може перевищувати 4 999 грн. Грошима з гаманця можна придбати поїздки на сайті https://transport.kyivcity.gov.ua/. Вартість поїздок вираховується згідно тарифної сітки Kyiv Smart Card.

У користувачів є можливість сплачувати за поїздку прямо з гаманця по стандартному тарифу – 8 грн.

 

Як поповнювати Kyiv Smart Card в платіжній системі EasyPay

Поповнити транспортну картку, купити проїзні квитки 24/48/72 години або поповнити гаманець Kyiv Smart City можна на сайті easypay.ua, в мобільному додатку або за допомогою платіжного терміналу EasyPay.

  • На сайті та мобільному додатку необхідно в каталозі послуг перейти розділ «Туризм» — «Квитки на автобус» — «Kyiv Smart Card» — та обрати необхідний сервіс.
  • У терміналі знайдіть кнопку «Kyiv Smart Card» на стартовому екрані терміналу або в категорії «Квитки та подорожі» – натисніть «Kyiv Smart Card» та оберіть бажану послугу: поповнення транспортної картки, поповнення гаманця або проїзні квитки на 24/48/72 години.

Карта розміщення терміналів EasyPay

У Києві встановлено понад 2000 платіжних терміналів EasyPay, в Україні — понад 14 000. Будь-де, в будь-якому куточку Києва та України, користувачі платіжної системи EasyPay зможуть поповнити свої транспортні картки.

Нагадуємо
У разі втрати або пошкодження карти Kyiv Smart Card ви може заблокувати втрачену картку та перенести баланс невикористаних поїздок та грошей на нову картку в особистому кабінеті на сайті https://transport.kyivcity.gov.ua/.

 

Kyiv Smart Card — універсальна картка, якою можна скористатись оплачуючи проїзд у метро та в усіх видах громадського транспорту. Єдиний квиток значно полегшує оплату послуг при пересуванні містом та дозволяє заощаджувати час та гроші. Вартість електронного проїзного становить 50 грн без урахування вартості поїздок. Користувач сам обирає, на яку суму поповнити електронний квиток. Вартість проїзду змінюється залежно від кількості придбаних поїздок.

Залишити коментар