Пошук

Поповнення карт Мегабанк (todobank) в терміналах EasyPay без комісії

1
1250

 

З лютого 2021 року усі банківські картки Мегабанку та todobank можна поповнити у будь-якому з 15 тис. терміналів EasyPay без додаткових витрат.

EasyPay, найбільша мережа платіжних терміналів України, та АТ “Мегабанк” (todobank) відкрили новий сервіс поповнення карт банку без комісіїї в терміналах.

Враховуючи, що термінали EasyPay розташовані максимально зручно (на зупинках громадського транспорту, магазинах, у мережах супермаркетів, у метро та інш.) – тримачі карт todobank та Мегабанк зможуть поповнювати свої рахунки в зручний для них час без необхідності підлаштовуватися під графік роботи банківських відділень або кас.

Для поповнення карт банку без комісії достатньо знайти зображення логотипу todobank або Мегабанк на головному екрані терміналу EasyPay або у розділі «Банки, фінансові послуги», ввести номер карти та внести готівку.

«Завдяки партнерству між EasyPay та Мегабанком (todobank), тримачі банківських карток зможуть поповнювати свої рахунки без зайвих витрат. Це дуже зручно та комфортно для клієнта. Ми постійно працюємо над розширенням мережі терміналів, підключенням нових партнерів тощо. Наша мета – розвиток платіжних сервісів в Україні, для цього ми працюємо над ідентифікацією клієнта, встановлюємо NFC-датчики та розширюємо перелік послуг, які можна сплатити у терміналі», — коментує Олексій Авраменко, CEO EasyPay.

Послуга моментального поповнення банківської карти без комісії у платіжних терміналах надзвичайно популярна. Окрім карток todobank та Мегабанку, в терміналах EasyPay без комісії можна поповнити банківські картки “Райффайзен Банк Аваль”, “УкрСібБанк”, “Альфа Банк Україна”, ПУМБ та sportbank.

Розташування терміналів EasyPay на мапі.

 

Коментарі (1)

Александр

Надежды,в реализацию

18.03.2022 at 03:11
Відповісти
Залишити коментар