Пошук

Що таке консьєрж-сервіс?

0
1101

Консьєрж-сервіс — це додатковий сервіс для власників банківських карток, який передбачає цілодобову інформаційну підтримку та допомогу в отриманні різних послуг. При укладанні договору з банком про випуск пластикової карти клієнт отримує номер телефону консьєрж-служби, яка бере на себе роль персонального помічника у вирішенні питань різноманітного характеру.

 

Які послуги надає консьєрж-сервіс?

  1. Купівля квитків, бронювання готелів, допомога в організації подорожей
    Хто з нас не мріяв, просто приїхати у аеропорт та відправитись у подорож, про яку хтось подбав замість нас. Консьєрж-сервіс може повністю взяти на себе організацію ваших поїздок. Від купівлі квитків та бронювання готелів до розробки туристичного маршруту. Консультанти допоможуть в оформленні візи та нададуть рекомендації у виборі місць відпочинку. А у випадку втрати багажу, консьєрж-сервіс візьме на себе відповідальність його повернути, в той час, коли ви насолоджуєтесь відпочинком.
  1. Організація дозвілля
    Бронювання столиків у ресторанах, найкращі квитки у театр та на концерти, пропуски на закриті заходи. За допомогою консьєрж сервісу ви можете стати гостем найкращих івентів. Достатньо просто розповісти про своє бажання консультанту.
  2. Персональні доручення
    Кур’єрська доставка, привітання друзів з Днем народження, запис до спортклубу, салону краси, оплата різних послуг, ремонт авто та інші рутинні справи також можна перекласти на плечі консьєрж-сервісу.
  1. Послуги рекомендаційного характеру
    Консьєрж-служба допоможе знайти лікаря при виникненні проблем зі здоров’ям, надасть рекомендації про компанії будь-якого напрямку. Наприклад, якщо у вас захворів домашній улюбленець – консьєрж-служба надасть список найближчих ветеринарних клінік, а якщо необхідна допомога у вивченні мов – підбере кращих репетиторів. Консьєрж надасть всю необхідну інформацію за будь-яким запитом.
  1. Капризи та забаганки
    О так! Завжди мріяли про мільйон троянд у номері? А може бажаєте прийняти ванну з шампанським? Будь-яке бажання озвучене консьєржу завжди стає реальністю. Отут вже дійсно можна розгулятись!

 

Кому доступний консьєрж-сервіс?

Консьєрж-сервіс доступний власникам банківських карток MasterCard/VISA рівня GOLD, PLATINUM і вище. Чим вище статус карти, тим ширше список послуг, що надаються. Консьєрж сервіс доступний 24/7 365 днів на рік.

Звісно ж, ми в EasyPay потурбувались про найкращий про консьєрж-сервіс для наших користувачів. Володарі картки EasyPay Forward можуть у повній мірі насолоджуватись цілодобовим консьєрж-сервісом знаходячись у будь-якій точці світу.

Власникам карти EasyPay Forward доступно:

– бронювання готелів по всьому світу,

– замовлення трансферу,

– оренда автомобілів,

– підбір кращих маршрутів для подорожі,

– послуги гіда,

– візова підтримка,

– послуги перекладача та багато іншого.

Повний перелік послуг можна дізнатись у Службі підтримки Forward Bank.
EasyPay знає, як задовольнити ваші найвибагливіші бажання!

Залишити коментар