Пошук

Увага, водії! Автоштрафи тимчасово не приходитимуть користувачам

0
836

З 1.02.2023 оплата штрафів автофіксації переводиться на нові реквізити, які залежатимуть від місця вчинення правопорушення. Тому декілька днів  автоштрафи не надходитимуть у відповідних сервісах, серед яких держзастосунок «Дія», EasyPay, Telegram-боти та інші. 

“З 01.02 нові штрафи за автофіксацію тимчасово не будуть надходити… Щойно поліція завершить перевірки, нові штрафи будуть відображатися, як і раніше. Навіть ті, які українці отримають у період, поки послуга недоступна. За словами фахівців МВС, відновлення роботи займе кілька днів”, — повідомила «Дія» в своему Telegram-каналі.

Проте всі штрафи, які були отримані до зміни реквізитів, потребують бути сплаченими. І зробити це можна швидко та зручно за допомогою спеціального сервісу в EasyPay. 

Нагадуємо! Сплатити автоштраф водію треба не пізніше, ніж через 15 днів з моменту його винесення.

Як сплатити автоштраф в EasyPay?

Так, якщо раптом ви порушили правила дорожнього руху і отримали квитанцію про штраф, ви можете оплатити його онлайн на сайті або у застосунку EasyPay на ОС Android.

  • Оберіть розділ «Авто»/«Оплата штрафів ПДР»
  • Ідентифікуйте себе за допомогою ID-картки або паспорту/посвідчення водія/протоколу правопорушення/ІПН/Свідоцтва про реєстрацію ТЗ
  • Оберіть картку для оплати та підтвердіть платіж.

Також ви маєте змогу сплачувати штрафи готівкою у більш ніж 19 000 терміналах самообслуговування EasyPay по всій Україні.

Підписуйтесь на наш блог або дізнавайтеся ще більше новин в наших соцмережах 🙂

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар