Пошук

Відтепер роздрукувати рахунки за газ від ГК «Нафтогаз України» можна у платіжних терміналах EasyPay

0
1457
Завдяки новому рішенню від EasyPay та ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» користувачі отримали можливість роздрукувати рахунки за спожитий газ у платіжних терміналах у всіх регіонах України.

Щоб роздрукувати рахунок за газ від ГК «Нафтогаз України» у рядку пошуку у верхній частині екрану термінала введіть «Нафтогаз» та оберіть послугу «Нафтогаз (рахунок на сплату)» з переліку знайдених послуг компанії, або виберіть цю послугу в категорії «Комунальні платежі». Введіть номер особового рахунка, який складається з дев’яти цифр, та впишіть прізвище клієнта — власника особового рахунка. Після цього система на екрані відобразить деталі за вказаним рахунком. Щоб отримати паперову версію платіжки, натисніть «Друкувати» і заберіть надрукований рахунок під екраном термінала.

У терміналах EasyPay також можна сформувати і роздрукувати акт звіряння та отримати довідку про відсутність заборгованості, що є одними із найбільш популярних документів серед запитів клієнтів.

«Ми в компанії заохочуємо клієнтів відмовлятися від паперової форми платіжок. Це зручніше і вигідніше як для постачальника, так і для клієнтів. До речі, вже третина наших клієнтів обрали саме електронну версію отримання рахунків за газ, що не може не радувати. Проте ми розуміємо, що є категорія клієнтів, для яких процес відмови від паперових платіжок є складнішим. Тож ми докладаємо зусилля, щоб допомогти таким клієнтам і зробити процес зміни платіжних звичок поступовим, максимально зручним та інноваційним», — зазначив директор Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» Максим Рабінович.

Послуга друку рахунка, акту звіряння та довідки від ГК «Нафтогаз України» є безкоштовною. Клієнт одразу може сплатити за спожитий газ за допомогою термінала EasyPay, обравши послугу «Нафтогаз України ГК».

Нагадуємо, ГК «Нафтогаз України» формує рахунки за газ 10—12-го числа щомісяця.

Найбільша мережа платіжних терміналів в Україні EasyPay покриває всі регіони і нараховує понад 17 тисяч терміналів, які знаходяться у зручних та доступних місцях, таких як мережі супермаркетів, біля станцій метро, ​​у бізнес-центрах, на зупинках громадського транспорту, у продуктових магазинах тощо.

Знаходьте найближчий термінал EasyPay на мапі

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар