Пошук

Як зберегти карту в особистому кабінеті EasyPay

1
633

Для того щоб швидко сплачувати рахунки зареєструйте в Особистому кабінеті EasyPay банківську платіжну карту. Реєстрація займає всього хвилину і значно спростить процес сплати послуг в майбутньому.

Як зареєструвати карту?

  1. Введіть назву карти (наприклад, Зарплатна),
  2. Введіть реквізити (16 цифр номеру карти, термін дії та CVV-код),
  3. Натисніть «Додати».

Для активації карти введіть шестизначний код авторизації, який надійде в смс-повідомленні. Якщо ж смс-банкінг не підключений, код можна дізнатися з виписки операцій або зателефонувавши в Службу підтримки вашого банку.

З метою безпеки при активації на карті буде заблокована сума у 1 гривню, яка пізніше повернеться на ваш баланс.

Зареєструвавши карту, вам не потрібно буде кожного разу вводити 16 цифр номеру, термін дії та CVV-код при оплаті, що додатково забезпечить вас від зловмисників та заощадить час. Дані карти будуть збережені і надійно захищені, адже платіжний сервіс EasyPay сертифікований міжнародним стандартом безпеки PCI DSS.

Крім комфортної сплати послуг, ви також зможете вигідно переказувати кошти між зареєстрованими картами будь-яких українських банків за тарифом всього 0,5% + 2,5 грн.

Особистий кабінет EasyPay дозволяє зареєструвати необмежену кількість карт будь-яких українських банків і налаштувати гнучку оплату послуг за допомогою функцій Шаблони платежів і Регулярний платіж. А всі операції по картах будуть відображатися в Історії платежів.

Реєструйте платіжні картки у Особистому кабінеті EasyPay та оплачуйте послуги з вигодою та комфортом.

Коментарі (1)

Залишити коментар