Пошук

Яким способом можна оплачувати послуги на EasyPay?

2
1215

EasyPay  — один з найпопулярніших платіжних сервісів України. Система прийому платежів працює на ринку України з 2007 р. EasyPay дозволяє клієнтам сплачувати понад 2300 послуг. Ми одні із перших систем прийому платежів в Україні, що запровадили електронний гаманець EasyPay та надали безліч можливостей для сплати послуг. Обирай, який спосіб оплати послуг для тебе найзручніший:

На онлайн-порталі easypay.ua.

Просто заходь на easypay.ua та обирай одну з 2300 послуг. Мобільні оператори, інтернет та ТБ, IP-телефонія та роумінг, комунальні платежі, банки та страхування, грошові перекази, платежі до бюджету та інші послуги. Сплачуй необхідні послуги 24/7 у декілька кліків. Перелік доступних послуг постійно оновлюється.

Переваги: велика кількість послуг, зручний інтерфейс сайту, усі оплати в декілька кліків 24/7.

 

Мобільний додаток EasyPay

Заощаджуй час та сплачуй послуги просто зі свого смартфону.

Твій мобільний завжди поруч  — зберігай усі платежі в одній кишені. Завантажуй додаток EasyPay для iOS та сплачуй послуги миттєво та звідусіль.

На Головній сторінці додатку розміщено основний функціонал: Оплата послуг, Грошові перекази, Кредитні картки та Електронні гаманці. Обравши відповідний розділ ти зможеш швидко сплачувати необхідні послуги та налаштовувати роботу з платіжними інструментами

Все що потрібно: завантажити додаток EasyPay у AppStore.

Незабаром оновиться додаток EasyPay для Android, слідкуйте за нашими новинами у блозі та на сторінках соціальних мереж.  Наразі завантажуйте та користуйтесь існуючим додатком EasyPay для Android  у GooglePlay.

Переваги: заощадження часу, можливість сплатити послуги незалежно від місцезнаходження, повноцінний функціонал.

 

Картка EasyPay

Картка EasyPay Forward — унікальна банківська картка, що дозволяє сплачувати усі послуги на сайті easypay.ua БЕЗ КОМІСІЇ. Достатньо просто зареєструвати картку у Особистому кабінеті та сплачувати послуги за її допомогою. Комісія —  завжди 0%. Крім того, власнику картки доступний кредитний ліміт до 20 000 грн з пільговим періодом 90 днів, повернення коштів за покупки, безкоштовне поповнення картки через термінали EasyPay та особливий консьєрж сервіс.
Замовити картку та сплачувати 2300 послуг без комісії можна тут: Замовити картку 

Переваги: 0% комісія на всі послуги, гроші на особисті потреби, 90 днів пільгового періоду, повернення коштів за покупки, швидке оформлення та доставка, консьєрж-сервіс

 

Електронний гаманець

Електронний гаманець EasyPay – це віртуальний рахунок, за допомогою якого можна здійснювати оплату послуг та переказ коштів. Віртуальний рахунок надійно захищений, а для зручності роботи, є можливість створення декількох гаманців. Ти можеш поповнювати гаманець через мережу терміналів EasyPay та за допомогою банківської картки на сайті. Гроші з гаманця можна переказувати на електронні гаманці EasyPay, WebMoney.UA та банківські картки VISA/MasterCard.

Переваги: захищеність коштів, універсальність, зручне поповнення, управління рахунком.

Грошові перекази

Грошові перекази, перекази з картку на картку будь-якого банку України, перекази між рахунками та гаманцями, адресні платежі – це ще одна можливість здійснювати платежі  за допомогою EasyPay.

Переваги: перекази між картками будь-яких банків України, можливість здійснити адресний платіж, надійність та безпека операцій.

Який спосіб тобі до душі? Обирай найзручніший для себе та довір оплату послуг EasyPay. У цій справі ми профі!

Коментарі (2)

Ігор

Доброго дня,
Поясніть , будь-ласка,- якщо користуватись ГАМАНЦЕМ при сплаті комунальних послуг чи буде стягуватись комісія?

12.08.2019 at 20:54
Відповісти
    Служба підтримки EasyPay

    Добрий день, Ігоре!
    При реєстрації в нашій системі автоматично сторюється гаманець, який Ви можете використовувати в якості інструменту оплати.
    Оплата комунальних послуг за допомогою гаманця здійснюється без комісії.
    Поповнити гаманець Ви можете готівкою в наших терміналах самообслуговування та банківською картою.
    Поповнення гаманця банківською картою на суму більше 500грн проводиться без комісії (*ПриватБанк може стягувати додаткову комісію зі свого боку при використанні данної карти).

    13.08.2019 at 11:01
    Відповісти
Залишити коментар