Пошук

Збільшення максимального балансу Віртуальної картки

4
785

 

Вже зовсім скоро компанія EasyPay збільшить максимальний баланс коштів на Віртуальній картці з 14000 грн до 39 999 грн. Це стане можливим за допомогою ідентифікації через BankID. 

 

Також у майбутньому компанія EasyPay надасть можливість проходження повної  ідентифікації особи через BankID. Після проходження процедури повної ідентифікації ліміт на Віртуальній картці буде збільшено до 399 999 грн, а загальне обертання коштів не буде обмежено (в рамках фінансового моніторингу).

 

Правові підстави

Ідентифікація за допомогою BankID регулюється відповідним Законом

Для ідентифікації (ліміт до 39 999 грн) достатньо лише авторизації через BankID. 

Для повної ідентифікації (ліміт до 399 999 грн) необхідно буде надати паспорт та ІНН та провести відео ідентифікацію за певним алгоритмом.  

 

Що дає BankID

Ідентифікація за допомогою BankID не лише збільшує максимальний ліміт на картці, але і надає додатковий захист через верифікацію. Після проходження процедури ідентифікації користувач зможе продовжити користуватися Віртуальною карткою EasyPay як і раніше. Поточний фінансовий баланс після проходження ідентифікації зберігається.

 

BankID – це спосіб верифікації громадян через українські банки для надання послуг через Інтернет. Для верифікації користувач вводить логін / пароль свого інтернет-банку, проходить другий етап авторизації (наприклад, введення SMS-пароля) та таким чином надає підтвердження своєї особистості.

 

У разі відсутності ідентифікації через BankID, впроваджується ряд обмежень на використання Віртуальної картки та інших інструментів оплати електронними грошима, а саме:

  • Одноразове поповнення, максимальна сума поповнення – 5000 грн.
  • Поповнення можливе лише від ідентифікованих користувачів.
  • Використання коштів, що знаходяться на балансі, виключно для оплати товарів та послуг.

 

Більше інформації про те, як і де пройти ідентифікацію BankID ми розповімо окремо.

 

З вами ми стаємо кращими

Задля збереження максимальної зручності користування послугами EasyPay з урахуванням введенням ідентифікації через BankID, просимо відповісти на кілька запитань в нашому новому чат-боті в Viber, це займе не більше однієї хвилини. Для цього відскануйте QR-код нижче на вашому персональному пристрої або перейдіть за посиланням: viber://pa?chatURI=easypayua.

  Чат-бот EasyPay

Коментарі (4)

Вячеслав

Супер

21.12.2020 at 23:23
Відповісти
Алёна

Супер…..!

01.02.2021 at 17:16
Відповісти
Євген

Клас!!))

13.02.2021 at 14:01
Відповісти
Аннушка

Огонь!)

08.03.2021 at 06:41
Відповісти
Залишити коментар