Пошук

Знижки на будь-який смак! Зустрічайте розділ акційних промокодів в EasyPay

0
450

Суперновина для всіх користувачів платіжного сервісу EasyPay! Відтепер ви можете отримати знижку на улюблені товари та послуги від наших партнерів чи вигідно придбати у них щось абсолютно нове. Шукайте в особистому кабінеті розділ «Акції» та забирайте свої ексклюзивні промокоди від різних компаній України! 

В EasyPay тепер можна отримати промокод на знижку. Реєструйся в особистому кабінеті й отримуй доступ до унікальних пропозицій від різноманітних компаній країни.

Уже зараз ви можете скористатися знижками на купівлю товарів для дому, страхування авто, підключення стрімінгового ТБ, навчання та доставлення продуктів — і цей перелік сервісів лише розширюватиметься.

Діліться в коментарях, від яких компаній хотіли б отримати промокоди в EasyPay, а ми обов’язково врахуємо ваші побажання 💛

Зверніть увагу! Доступ до розділу з акційними промокодами, мають лише зареєстровані користувачі. Якщо ви ще не зареєструвались — пропонуємо зробити це зараз 👇

🎁 Як отримати знижку від партнера EasyPay?

  1. Авторизуйтеся в особистому кабінеті EasyPay на сайті чи в застосунку (Android) та перейдіть у розділ «Акції»;
  2. Натисніть на пропозицію, яка зацікавила й ознайомтесь з умовами;
  3. Натисніть на кнопку «Отримати Промокод».

Готово! Заощаджуйте на улюблених товарах і послугах та насолоджуйтеся вигідними покупками разом з EasyPay. З нами фінансові операції — це не лише легко, а й вигідно!

Підписуйтесь на Telegram-канал EasyPay, щоб не пропустити оновлення сервісу та головні новини з FinTech-галузі 👇

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар