Пошук

Авторизуйся за допомогою EasyID та здійснюй платежі готівкою до 150 000 грн на день

0
296

В EasyPay запрацювала нова система авторизації користувачів, інтегрована з застосунком «Дія» ― EasyID. Завдяки новій функції авторизованим користувачам EasyPay відкриється можливість збільшити максимальну суму поповнення банківських карток та оплати послуг готівкою з 5 000 до 150 000 грн на добу.

Що таке EasyID і як це працює?

Що таке авторизація EasyID? Це процедура підтвердження особистих даних для збільшення максимальної суми фінансової операції з готівкою в мережі терміналів EasyPay.

Як працює EasyID для збільшення суми поповнення сервісів:

  • Виберіть необхідний сервіс на екрані термінала.
  • При введенні реквізитів вкажіть особистий номер телефону, який ви надалі будете використовувати для здійснення всіх готівкових операцій в терміналах EasyPay.
  • Підтвердьте платіж за допомогою одноразового пароля, який отримали на телефон.
  • На сторінці внесення коштів в терміналі EasyPay натисніть кнопку «Збільшити ліміт».
  • Відскануйте QR-код на екрані термінала стандартною камерою смартфона. В застосунку «Дія» ви надасте доступ до цифрової копії паспорта та підпишете опитувальник за допомогою Дія.Підпис.

Готово! Відтепер щоразу після стандартного підтвердження платежу одноразовим паролем вам доступна збільшена максимальна сума для поповнення карток й оплати товарів. Верифікація з «Дія» проводиться один раз на 12 місяців.

Читайте детальну інструкцію, як збільшити суму поповнення сервісу прямо під час оплати в терміналі.

Зверніть увагу! Ви можете заздалегідь пройти авторизацію EasyID з верифікацією в «Дії» в застосунку EasyPay. Дані синхронізуються і ліміт буде автоматично піднято в терміналі, щойно ви авторизуєтесь з EasyID у вашому смартфоні. Покрокову інструкцію, як пройти авторизацію в застосунку, читайте за посиланням.

Вибирайте найзручніший для себе спосіб та поповнюйте необхідні сервіси готівкою без обмежень*!

*Мається на увазі поповнення деяких сервісів готівкою на суму до 150 000 грн на добу для користувачів, які пройшли авторизацію EasyID з верифікацією в «Дії».

Про ліміти на операції готівкою

Як ми повідомляли раніше, 1 серпня 2023 року набрали чинності нові вимоги Національного банку України (НБУ) до готівкових операцій в терміналах, які обмежують суму поповнення готівкою до 5 000 грн на добу/за операцію та до 100 000 грн на місяць. Але нова функція дозволить здійснювати готівкові операції на більші суми.

Авторизація EasyID з верифікацією в «Дії» дозволяє збільшити максимальну суму поповнення (ліміт) з 5 000 до 150 000 грн на добу/за операцію.

Порівняння лімітів на оплату готівкою в терміналах

Сервіси, для яких діє збільшення суми поповнення за допомогою авторизації EasyID Сума поповнення після авторизації з EasyID Сума поповнення без авторизації EasyID
monobank та інші сервіси поповнення банківських карток* до 150 000 грн на добу**
  • до 5 000 грн на добу/за операцію;
  • до 100 000 грн на місяць.
Оплата товарів та послуг до 50 000 грн на добу
Комунальні, бюджетні платежі

до 40 000 грн на добу;

до 399 999 грн на місяць.

*Збільшені ліміти наразі доступні для сервісів поповнення банківських карток monobank. Але ми працюємо над тим, щоб вам було доступно якомога більше сервісів для оплати готівкою, ― і цей перелік буде поступово зростати.

**При поповненні банківської картки іншого платника (дані якого не збігаються з верифікованою особою), збільшена максимальна сума поповнення ― 29 999 грн на день. 

EasyPay ― ваш найзручніший платіжний сервіс.


Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар