Пошук

EasyPay та єДопомога запустили сервіс передплати ліків українцям, які постраждали від російської агресії

0
910

Всеукраїнська соціально-важлива платіжна система EasyPay та платформа єДопомога об’єднались для підтримки українців, які постраждали від російської агресії. Ми запустили спеціальний сервіс, за допомогою якого кожен з вас зможе передплатити найнеобхідніші ліки для тих, хто дійсно цього потребує.

Всі переказані вами кошти ми конвертуємо у «Передплату єДопомога» ― сертифікати, за які українці зможуть придбати ліки в найближчій аптечній мережі.

Кому саме допомагаємо?

Реальним людям українцям. Серед них є ті, хто втратив роботу або має важке/невиліковне захворювання, хто вимушено покинув свою домівку, проживає на окупованих або вже деокупованих територіях, доглядає за людиною похилого віку або з інвалідністю, багатодітні родини та просто громадяни, які опинилися в скрутному становищі через військову агресію рф.

Допомога у вигляді сертифікатів на купівлю ліків відправляється тим, чия заявка була отримана та перевірена платформою єДопомога.

Як зробити донат на ліки?

Сервіс «Передплата єДопомога» вже доступний в платіжній системі EasyPay. Зробити донат на ліки можна будь-яким зручним для вас способом:

Всі кошти будуть перераховані на закриття заявок на платформі єДопомога від сімей, які потребують ліків. Про кількість придбаних сертифікатів EasyPay та єДопомога будуть ділитися на своїх офіційних сторінках в соцмережах.

В яких аптеках діятимуть сертифікати на купівлю ліків?

Українці, що отримали сертифікат на ліки, зможуть придбати медикаменти у наступних мережах:

  1. Мережа аптек «Аптека 911». Відділення по всій Україні.
  2. Мережа аптек «Аптека Оптових Цін». Відділення по всій Україні.
  3. Мережа аптек «Аптека ЗІ». Відділення у Західних регіонах.
  4. Мережа аптек «Конекс». Відділення у Вінницькій області. 
  5. Мережа аптек «Фармація Запоріжжя». Відділення у Запорізькій області.

Долучайтеся до збору та передплачуйте ліки тим, хто насправді цього потребує.

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар