Пошук

Грошові перекази стали ще простіше з Контактами EasyPay

0
696

 

Втомилися щоразу при грошовому переказі перепитувати номер банківської картки? Обирайте Отримувача зі списку контактів та не вводьте номер картки при наступних переказах, адже переказувати кошти стало ще простіше з Контактами EasyPay.

Тепер при необхідності переказати кошти на карти друзів і рідних не потрібно щоразу шукати чи перепитувати номер банківської картки. Перекази відбуваються миттєво між картками будь-яких банків України та між Віртуальними картками EasyPay.

Контакти EasyPay значно полегшують переказ коштів. Адже надавши доступ до свого списку контактів у смартфоні ви бачите у кого з ваших контактів вже є Віртуальна картка EasyPay та з легкістю зможете здійснити грошовий переказ просто натиснувши на необхідний контакт. Дані Віртуальної картки EasyPay Отримувача будуть заповнені автоматично.

Також ви маєте можливість самостійно зберегти дані картки за необхідним контактом та не вводити їх знову при наступних переказах. Авторизуйтесь та збережіть свій перший контакт. Переконайтесь, що номер телефону записаний з кодом країни в форматі +380ХХХХХХХХХ.

 

Як переказати кошти за допомогою опції Контакти?

  1. Надайте доступ додатку EasyPay до телефонної книги у своєму смартфоні.
  2. Авторизуйтесь та увійдіть в Перекази. Оберіть картку з якої будуть переказані кошти та введіть суму.
  3. У полі Отримувача введіть ім’я та натисніть «Переказати».

 

 

 

Функція Контакти доступна у додатку та на сайті easypay.ua.

Для того, щоб активувати можливість переказу коштів за списком контактів, при першому використанні надайте додатку EasyPay доступ до своїх контактів у смартфоні, після дозволу контакти будуть доступні і на сайті easypay.ua. Ваш список номерів надійно захищений, адже EasyPay не передає персональні дані третім особам.

 

Залишити коментар