Пошук

Ліки для наймолодших

0
190

Цього тижня EasyPay разом з нашими друзями та партнерами  міжнародним благодійним фондом «Центр Соціальних проектів майбутнього» передали в Харківську обласну дитячу клінічну лікарню №1 медичні препарати «Грастим» та «Гептрал» на суму 48 600 грн.

EasyPay передали в Харківську обласну дитячу клінічну лікарню №1 медичні препарати.

З початком повномасштабного вторгнення багато сімей, діти яких були пацієнтами лікарні, виїхали з міста, але є ті, хто залишився, і ті, хто вже повертається. Тому наразі лікарня №1 надає медичну допомогу майже в повному обсязі, як це було у 2021 році.

Передані ліки необхідні для підтримуючої терапії діток, які проходять лікування. Адже хіміотерапія впливає на роботу всіх органів й підвищує ризик виникнення інфекції крові.

Про проєкт «Діти проти раку»

Проєкт фонду «Діти проти раку» існує з 2012 року. За цей час в рамках благодійної ініціативи було надано допомогу тисячам дітей та були передані тонни необхідних медикаментів. EasyPay багато років підтримує фонд.

Ми вдячні кожному користувачу, який за весь цей час долучився до ініціативи. Мріємо, щоб кожен малюк якнайшвидше одужав.

Підтримати проєкт «Діти проти раку» ― https://bit.ly/3nVwvUQ;

Зробити донат на користь фонду «Центр Соціальних проектів майбутнього» можно через платіжні термінали EasyPay, на сайті чи в застосунку!

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар