Пошук

Підсумки 2019 від EasyPay

0
371

Весь рік ми працювали над функціоналом і зручністю EasyPay, саме час підбити підсумки. Ділимося головними досягненнями та інноваціями EasyPay за 2019-й рік:

  1. Грошові перекази

Покращили один з найпопулярніших сервісів EasyPay. Тепер при переказi коштiв відображається ім’я користувача і логотип банку, якому належить карта. Завдяки чому, ви завжди переказуєте кошти з впевненістю у вірності адресата.

  1. Особистий кабінет

Особистий кабінет перетерпів зміни. Тепер вам доступні Шаблони і Регулярні платежі на всі види сервісів. А нові рахунки за комунальні послуги надходять раніше, ніж приходить платiжка поштою. Тепер ви завжди в курсі актуального стану комунальних рахунків. Дані оновлюються щомісяця.

  1. Партнерство з Fishka

У 2019-му EasyPay і програма лояльності Fishka стали партнерами. Fishka програма лояльності, з якою щоденні покупки стають вигідними. За кожну оплату сервісу з позначкою Fishka нараховуються бонуси, які можна використовувати на знижки, поповнення рахунків, оплату послуг на easypay.ua і подарунки.

  1. Push-оплати

Користувачі EasyPay можуть оплачувати інтернет просто з push-повідомлення на смартфоні. Як тільки інформація про рахунок оновлюється в системі, на екрані смартфона відразу ж з’являється актуальне повідомлення з можливістю швидкої оплати.

  1. Віртуальна картка EasyPay

C появою Віртуальної картки, користувачі EasyPay оплачують без комісії будь-які послуги EasyPay (крім фінансових послуг і поповнення мобільних рахунків) і отримують кешбек з можливістю виведення коштів.

Запуск Віртуальної карти відбувся менш нiж місяця тому, але вже 300 осіб отримали запрошення, а кешбек нарахований 1300 користувачам.

У 2019 році ми збільшили кількість сервісів з комісією 0% при оплаті, взяли участь в Google Partners Day, iForum, інших масштабних FinTech-заходах й наприкінці року, в черговий раз, були номіновані на професійну премію PaySpace Magazine Awards, де також були відзначені нагородами.

Крім цього, весь рік ми дарували комфорт і радість нашим користувачам. Розіграли 5 iPhone X разом з VISA, дарували неймовірні емоції разом з Mastrerсard, а в даний момент 2300 користувачів вже беруть участь в новорічному хюгге-челленджi.

І найголовніше  разом ми зібрали 159 000 долл на допомогу дітям, які борються з онкологічними захворюваннями в благодійний фонд “Таблеточки”.

У 2020-й крокуємо з грандіозними планами і впевненістю в їх звершеннi. Дякуємо, що були з нами весь цей рік. Веселих свят.

З любов’ю, команда EasyPay

Залишити коментар