Пошук

Страхування в умовах воєнного стану

0
1176

Воєнний стан в Україні значно вплинув на всі процеси, які відбувалися всередині країни та за її межами. Український бізнес був змушений частково переформатуватися і зробити все, щоб клієнти могли й надалі користуватися його послугами. Це стосується і страхового ринку. Як працює страхування в умовах активної фази війни, розповідає VUSO – компанія, яка вже понад 20 років турбується про фінансову стабільність українців.

 

Особливості обслуговування

Безпека клієнтів – головне завдання. І це стосується не лише фінансової рівноваги під час скрутних ситуацій в житті. Від початку повномасштабного вторгнення компанія зробила все, щоб клієнти зайвий раз не наражали себе на небезпеку: тепер навіть “Зелену карту” можна оформити в онлайн-режимі, хоча раніше для цього потрібна була обов’язкова присутність власника авто. 

Найголовнішою перевагою є те, що всі види страхування можна оформити самостійно на сайті vuso.ua. Для замовлення поліса потрібно всього лише заповнити форму та здійснити оплату. Вже за кілька хвилин страховка буде на вашому емейлі.

Також є можливість сплати страхових послуг через платіжний сервіс EasyPay. Для здійснення оплати потрібно надати інформацію про замовлення на сайті easypay.ua. Варто наголосити, що зареєстрованим користувачам сервісу доступна можливість створення регулярних платежів для миттєвої сплати послуг. Окрім того, оплатити свій страховий поліс можна ще й через платіжні термінали самообслуговування, які є у багатьох містах України. 

Говорячи про врегулювання страхових подій, варто наголосити, що компанія цілодобово надає підтримку своїм клієнтам, які знаходяться у різних куточках світу. VUSO сумлінно виконує свої зобов’язання перед ними. Як і раніше, у компанії діє спрощена система врегулювання страхових випадків із можливістю дистанційного обміну документами.

 

Продукти

Компанія VUSO продовжує надавати послуги з різних видів страхування, однак найактуальнішими на цей час є медичне страхування для тих, хто їде за кордон, “Зелена карта” та КАСКО

Медичне страхування стане гарантією отримання якісної медичної допомоги та оплати лікування в інших країнах. З цим полісом не потрібно стояти в чергах за безкоштовними консультаціями лікарів та платити величезні кошти за медичне обслуговування. VUSO забезпечить вам швидку організацію прийому у спеціаліста та компенсує витрати на лікування.

“Зелену карту” та КАСКО рекомендуємо оформити тим, хто перетинає український кордон на власному автомобілі. Це чудовий варіант захисту, адже “зеленка” покриє відшкодування постраждалій стороні в разі, якщо ви стали винуватцем ДТП за кордоном, а КАСКО захистить гаманець в разі пошкодження власного авто в Україні або за її межами.

VUSO вірить у швидку та беззаперечну перемогу України! Страхова компанія підтримує ЗСУ та продовжує свою роботу заради підтримки української економіки та розвитку нашої країни. 

Слава Україні 💙💛

 

Залишити коментар