Пошук

Чернівці приєднались до безконтактної оплати проїзду!

0
1058

Громадський транспорт  Чернівців стає безпечнішим та комфортнішим для пасажирів. У чернівецьких тролейбусах  тестують Bluetooth-систему, як ще один безготівковий засіб оплати проїзду замість купівлі паперових квитків.

«Вже восени цього року, усі пасажири тролейбусів зможуть сплачувати за проїзд безконтактно, в тому числі і за допомогою мобільного додатку EasyWallet. Це  дуже зручно, а головне – безпечно під час епідемії коронавірусу. Пасажиру не треба шукати паперові гроші,  та відволікати водія під час дороги. Достатньо завантажити додаток EasyWallet на смартфон, зареєструватися, ввімкнути Bluetooth та сплатити за проїзд. Датчики, встановлені в середині салону, зчитають інформацію та з легкістю здійснять оплату», – розповів Володимир Середюк, заступник Чернівецького міського голови.

Контролер легко зможе перевірити чи здійснена оплата – підтвердження про купівлю квитка одразу приходить на телефон пасажира і його можна показати на екрані. Додатково квиток валідувати не треба, він дійсний протягом 60 хвилин з моменту покупки. З одним квитком можна здійснити лише одну поїздку на одному виді транспорту.

«Користь безготівкової сплати за проїзд є беззаперечною для чернівчан. По-перше, відсутність готівки може знизити  ризики захворюваності. По-друге, міська влада зможе легко рахувати пасажиропотік та керувати ним. А ще – сплата за проїзд через додаток значно підвищує рівень фінансової грамотності населення. Так, статистика EasyPay доводить, що пасажири, які сплачують за проїзд безготівково, з часом починають використовувати технологічні платіжні засоби  і для інших платежів. А це безпечно, комфортно та зручно», –  коментує Олексій Авраменко, СЕО та співвласник фінтех-компанії EasyPay.

Також, в рамках програми з популяризації культури Bluetooth-платежів у громадському транспорті Чернівців діє спеціальна пропозиція для пасажирів тролейбусів. «Ми даруємо усім новим користувачам застосунку по 5 безкоштовних квитків на проїзд у громадському транспорті.  Користуйтеся тролейбусами, встановлюйте EasyWallet та отримуйте квитки в своєму телефоні», – говорить Олексій Авраменко.

Завантажуйте додаток EasyWallet

Залишити коментар