Пошук

EasyWallet тепер і у львівських автобусах!

0
1660

Безконтактна оплата проїзду відтепер і у львівських автобусах! Оплата EasyWallet у автобусах Львову – ще один крок до більш зручної та сучасної оплати транспорту у містах України разом з EasyPay.

Тепер львів’яни можуть оплачувати проїзд смартфоном не тільки в трамваях та тролейбусах міста, а ще й на автобусних маршрутах. Перший запуск відбувся на маршруті З-А, де працівники EasyPay разом з представниками АТП-1 та першими пасажирами успішно протестували оплату смартфоном.


Як працює оплата смартфоном в автобусах?

Щоб оплатити проїзд смартфоном, необхідно придбати квиток у додатку EasyWallet та прикласти смартфон до валідатора, що розташований при вході в автобус поруч з водієм. Про активацію квитка інформуватимуть відповідні світлові та звукові сигнали. Зелений колір валідатора – квиток активовано, червоний – варто перевірити свій квиток.

Оплатити проїзд смартфоном можна навіть у режимі очікування: придбайте завчасно квиток у додатку та прикладіть смартфон до валідатора, не вмикаючи екран. Для безконтакної оплати надайте EasyWallet доступ до Bluetooth.

Дивіться відео, як це працює: СEО EasyPay Олексій Авраменко тестує безконтактну оплату у львівському автобусі


Як придбати квиток на автобус у додатку EasyWallet?

  1. Відкрийте додаток EasyWallet, оберіть АТП-1 та натисніть «Придбати квиток».
  2. Оберіть тип та кількість квитків.
  3. Оберіть інструмент оплати (Віртуальна картка, Apple Pay/G Pay, банківська картка будь-якого банку України).
  4. Натисніть «Сплатити». Придбаний квиток автоматично зберігається у додатку.
  5. Прикладіть смартфон до валідатора.

Квиток придбаний у терміналі EasyPay також автоматично зберігається у додатку EasyWallet. При оплаті у терміналі, введіть номер телефону зареєстрований у додатку. На разі Bluetooth-датчики EasyPay встановлені на маршруті 3-А, у планах – повне підключення муніципального автобусного парку Львова до безконтактної оплати проїзду. Долучайтесь до безконтактної покупки квитків та оцініть зручність оплати проїзду смартфоном разом з EasyWallet. 

Завантажити EasyWallet: 

Залишити коментар