Пошук

Як оплатити інтернет та телебачення за допомогою EasyPay

0
467

Неможливо уявити сучасний світ без інтернету. Що вже й казати, ООН внесла вільний доступ в Інтернет до списку базових потреб людини. Інтернет та телебачення є у кожному будинку. І раз на місяць кожному з нас за них необхідно платити. Робіть це швидко і просто за допомогою платіжного сервісу EasyPay.

Як сплатити онлайн на сайті?

На сайті easypay.ua ви можете оплатити інтернет/TV послуги, не виходячи з дому, у декілька кліків. Зробіть всього три кроки:

  1. Оберіть провайдера. На даний момент доступно більш ніж 480 провайдерів. Знайдіть необхідного постачальника послуг за назвою, скориставшись пошуком.

2. Введіть номер договору/особового рахунку та суму поповнення.

  1. Введіть дані карти для оплати та підтвердіть платіж.

Зареєстровані користувачі EasyPay можуть налаштовувати Шаблони та Регулярні платежі. Шаблон платежу зберігається в Особистому кабінеті. Одного разу вказавши суму та номер договору, вам не доведеться заново вводити дані при наступному поповненні. А завдяки функції Регулярний платіж, ви зможете заощаджувати час, вказавши суму та періодичність поповнення. Надалі, система буде автоматично сплачувати Інтернет / TV послуги в зазначений термін.

Оплата за допомогою терміналу

Також ви можете сплатити послуги ТV/Інтернет за допомогою терміналів самообслуговування.

Оплата здійснюється готівкою. Мережа Easypay налічує 8600 терміналів по всій Україні. Знайти найближчий, ви можете на карті. Для оплати оберіть провайдера, введіть номер договору/особового рахунку, суму поповнення та підтвердіть платіж.

Сплачуйте інтернет та TV послуги з EasyPay. Швидко, легко і без черг.

Залишити коментар