Пошук

Як платити за оренду квартири дешевше

0
512

Згідно з офіційними оцінками експертів, в Україні, у великих містах (Київ, Львів, Одеса, Харків, Дніпро) орендує житло кожен п’ятий. Студенти, молоді сім’ї і просто громадяни, які переїхали з рідного міста та облаштувались в орендованих апартаментах.

 

Як українці оплачують житло:

  1. При особистій зустрічі (з рук орендаря в руки орендодавцю).
  2. Переказом з картки на картку.

Перший варіант не особливо зручний: необхідно витрачати час та гроші на дорогу, призначати зустріч для передачі коштів. Не завжди орендар бажає часто бачити орендодавця, а бувають випадки коли орендодавець і зовсім живе в іншому місті або країні.

У другому випадку, перераховуючи орендну плату з карти на карту, сума оплати найчастіше дорівнює кільком тисячам гривень та більше. Тому комісія при переказі досить-таки суттєва. А якщо припустити, що у орендаря і орендодавця картки видані різними банками, сума комісії може досягати декількох відсотків.

 

Так як же платити за оренду квартири дешевше?

Зареєстровані користувачі EasyPay можуть переказувати кошти з картки на картку за тарифом всього 0,5% + 2,5 грн, що в два рази дешевше звичайного тарифу. А значить перераховуючи орендну плату, ви істотно економите час та власні гроші.

Це вигідно і зручно, адже:

  1. Для EasyPay неважливо карткою якого банку користуєтеся Ви або Ваш орендодавець.
  2. Немає необхідності призначати зустріч та витрачати час на дорогу, щоб передати гроші.
  3. Орендну плату можна переводити на будь-які карти Visa/MasterCard цілодобово з будь-якого місця де є доступ в інтернет.
  4. Історія платежів зберігається в Особистому кабінеті, тому при виникненні нестандартних ситуацій ви завжди можете відстежити кожну з оплат, роздрукувати чек і навіть замовити оригінал поштою.

 

Що для цього потрібно?

Для того щоб вигідно переказувати орендну плату, варто зареєструвати банківські карти орендаря та орендодавця у системі EasyPay. Карти підв’язуються в Особистому кабінеті, сам процес займає менше 2-х хвилин. Переказ з картки на картку відбувається миттєво. Орендодавець може бути повідомлений про переведення за допомогою смс.

Повідомте свого орендодавця про зручний спосіб оплати та заощаджуйте гроші при оплаті оренди житла.

Всі операції безпечні і надійно захищені, а тому ви завжди впевнені, що орендна плата дійшла до орендодавця. Більш того, за допомогою карти EasyPay Forward ви можете оплачувати комунальні послуги без комісії.

Дбайте про затишок у ваших будинках, а про зручні способи оплати подбає EasyPay.

Залишити коментар