Пошук

Які карти можна реєструвати в системі EasyPay?

0
467

Платіжний сервіс EasyPay дозволяє комфортно оплачувати більше 2000 послуг онлайн за допомогою банківської карти будь-якого банку України.

Для зручності оплати в Особистому кабінеті можна зареєструвати банківські карти. Зареєструвавши банківську карту ви автоматично економите час, не вводячи кожен раз дані при оплаті. EasyPay захищає дані карти і оберігає від шахраїв. Особистий кабінет дозволяє зареєструвати необмежену кількість карт.

В системі EasyPay можна реєструвати банківські карти всіх банків України, платіжних систем:

  • VISA
  • MasterCard
  • ПРОСТІР

Як зареєструвати банківську карту в Особистому кабінеті EasyPay?

 

  1. Введіть назву карти (наприклад, Моя зарплатна картка),
  2. Введіть реквізити (16 цифр номера карти, термін дії та CVV-код),
  3. Натисніть «Додати».

Для активації карти введіть шестизначний код авторизації, який надійде в смс-повідомленні. Якщо ж смс-банкінг не підключений, код можна дізнатися з виписки операцій, або зателефонувавши в Службу підтримки вашого банку.

З метою безпеки при активації на карті буде заблокована сума рівна 1 гривні, яку пізніше буде повернуто на баланс.

Зареєстровані користувачі отримують перевагу не тільки комфортно оплачувати послуги, але й заощаджувати власні кошти.

Так, власники карт зареєстрованих в системі EasyPay можуть переказувати кошти з картки на картку за тарифом 0,5% + 2,5 грн., Що в 2 рази дешевше, ніж звичайний тариф.

Тариф діє, як при переказі коштів між двома власними картками, зареєстрованими в системі EasyPay. Так і при перерахування на зареєстровані карти інших користувачів платіжного сервісу.

Для EasyPay неважливо карткою, якого банку ви користуєтесь. Немає необхідності відстоювати черги в касі. Сплачуйте послуги та переказуйте кошти з картками Visa/MasterCard цілодобово, з будь-якого місця, де є доступ в інтернет.

Залишити коментар