Пошук

Як обрати систему оплати для інтернет-магазину

0
743

 

Інтернет-торгівля досягає свого піку. За даними Eurostat, в Євросоюзі на сегмент онлайн-торгівлі припадає понад 15% всіх роздрібних продажів. AliExpress та Amazon вже давно підкорили світ, все більше користувачів вважають за краще здійснювати покупки онлайн, а до кінця 2018 року загальний обсяг продажів інтернет-магазинів у всьому світі, за прогнозами, повинен досягти позначки в 2 трильйони доларів США. Просто вдумайтеся в цю цифру! І тенденція наростає.

Тим більше стає завдань у бізнесу і інтернет-продавців. Власники інтернет-магазинів стоять перед вибором, яку систему оплати обрати для інтернет магазину. Розбираємося, яких критеріїв варто дотримуватись, щоб не помилитись при виборі інтернет-еквайрингу?

На що звертати увагу?

При виборі системи оплати важливий комплексний підхід. Платіжний сервіс має забезпечувати максимальний комфорт та швидкість оплати, як для користувача так і для власника інтернет-магазину. Але крім цього, для власників бізнесів, важливими є й такі фактори, як:

– технологічність платіжного рішення

– вигідні тарифи за обслуговування та відсутність прихованих платежів

– простота інтеграції з сайтом

– стабільна технічна робота сервісу

– зручний інтерфейс

– максимальний кіберзахист згідно світових протоколів безпеки

– цілодобова служба підтримки

– досвід та можливість розвитку функціоналу спільно з платіжним сервісом

– прийом максимальної кількості варіантів інтернет-платежів

На останньому пункті варто зупинитися докладніше. Які найпопулярніші види оплат в Україні?

Види оплат:

  1. Оплата банківською карткою (прийом платежів з пластикових карт Visa та Mastercard на сайті продавця).
  2. Оплата готівкою (з подальшим переведенням в безготівковий розрахунок онлайн).
  3. Оплата електронними грошима (платежі по електронних гаманців).
  4. Оплата з мобільного телефону (прийом грошей з рахунків українських мобільних операторів).

Принцип роботи інтернет-еквайрингу

Інтернет-еквайринг – послуга, що дозволяє приймати платежі онлайн на сайті за допомогою банківських карт або іншого виду розрахунків. Покупець здійснює покупку на сайті й під час оплати переходить на сторінку процесингового центру де вводить реквізити своєї картки. Процесинговий центр запитує дозвіл операції у банку-еквайра, той, в свою чергу у платіжної системи, а потім запит надходить в банк-емітент, який дозволяє здійснити платіж (або відмовляє в разі відсутності коштів на карті). Відповідь банку-емітента надходить по зворотній схемі на сайт інтернет-магазину і покупка здійснюється. Цей складний технологічно процес, при якісному інтернет-еквайрингу непомітний для користувача і займає лічені секунди.

Інтернет-еквайринг EasyPay

Кращим рішенням для онлайн-оплат вашого сайту, є інтернет-еквайринг EasyPay.

Сервіс сертифіковано за міжнародним стандартом PCI DSS. Ми дотримуємося суворих заходів безпеки при обробці, зберіганні й передачі інформації про карти, які використовуються для покупок в інтернеті. Переваги EasyPay – це:

– технологічний процесинг,

– привабливі умови співпраці,

– цілодобовий контакт-центр 24/7,

– власний штат IT-фахівців (in-house),

– різні схеми прийому готівкових та безготівкових платежів.

Рішення EasyPay допомагають організувати управлінський облік, оптимізувати оподаткування і досягати високого рівня продажів. EasyPay розробляє індивідуальні рішення інтернет-еквайрингу для кожного бізнесу, гнучко підлаштовуючись під його потреби. Платіжна система надає опції персонального кабінету, механіку повернення платежів, звітність, моніторинг транзакцій, оповіщення про оплати, з’ясування причин відмов за транзакціями і т.д.

Дізнайтесь більше про тарифи, можливості та підключенні сервісу або підключіть інтернет-еквайринг від EasyPay прямо зараз: https://acquiring.easypay.ua або безпосередньо звернувшись до співробітників нашої компанії по e-mail sales@easypay.ua або за телефоном 0 800 60 45 61

Залишити коментар