Пошук

Онлайн кредитування. Як сплачувати з легкістю?

0
704

Онлайн кредитування — зручний спосіб отримати необхідну суму грошей без бюрократичного звернення до банку. Подібний спосіб видачі кредитів набирає обороти, адже час — найцінніший актив. І якщо раніше, онлайн кредитування побоювалися, вважаючи безпечнішим стандартний спосіб отримання кредиту в банку, то з розвитком технологій, онлайн системи завойовують все більшу довіру користувачів.

Переваги онлайн кредитування
1. Заощадження часу.
Кредит оформлюється у будь-який час і з будь-якої точки світу, де є доступ в інтернет. Такий спосіб позбавляє від черг, людського фактору, і головне — бюрократії.

2. Лояльність до невеликих сум.
Онлайн сервіси лояльні до видачі невеликих сум в борг. Суми в 100,200,300 гривень —  цілком реально позичити на кілька днів. Банки, як правило, зацікавлені у видачі більших кредитів на тривалий термін.

3. Простота погашення.
Сплачувати кредит онлайн дуже просто. Достатньо перерахувати кошти згідно з даними особистого рахунку/рахунку кредитора. EasyPay дозволяє сплачувати послуги онлайн кредитування на сайті easypay.ua, а також за допомогою терміналів самообслуговування по всій Україні.У розділі Банки та фінансові послуги миттєво можна оплатити такі послуги:

КредитОн
Сredit2U
КРЕДИТОР XXI
Dinero
POZICHKA
Credit 365
ГЛОБАЛ КРЕДИТ
Экспресс Финанс
сreditUp
CreditKasa
Money24
Быстрозайм
Швидка позика
Cashme
Компаньйон Фінанс
та ін., список сервісів постійно оновлюється.

Для того щоб миттєво погасити кредит достатньо:

  1. Обрати розділ «Банки та фінансові послуги»
  2. Обрати необхідний сервіс онлайн-кредитування
  3. Ввести дані договору, суму та підтвердити платіж.

От і все. Квитанцію про успішне здійснення платежу буде надіслано ​​на e-mail. При бажанні можна замовити доставку квитанції поштою.

Зареєстровані користувачі EasyPay можуть налаштувати Шаблон платежу для того щоб не вводити кожен раз дані при оплаті. Шаблон з інформацією про договір і сумою платежу буде збережений в Особистому кабінеті. Наступного разу для здійснення оплати знадобиться просто підтвердити платіж.

Функція Регулярний платіж допоможе уникнути прострочок по кредиту. Налаштувавши Регулярний платіж, система автоматично здійснить оплату у зазначену дату та час. Таким чином, EasyPay захищає кредитний договір від прострочень.

Цінуйте час, використовуйте сучасні сервіси та сплачуйте послуги миттєво за допомогою EasyPay.

 

Залишити коментар