Пошук

У терміналі купив – на смартфонi вiдкрив!

0
722

Придбаний у терміналі EasyPay квиток громадського транспорту автоматично зберігається у твоєму смартфоні у додатках EasyPay та EasyWallet!


Термінали EasyPay розташовані у найдоступніших місцях, торгових центрах та зупинках громадського транспорту по всій країні. Що дуже зручно, адже придбати квиток ти можеш у будь-який точці свого міста безпосередньо перед поїздкою у автобусі, тролейбусі чи трамваї.

Встановивши додаток EasyPay або EasyWallet ти можеш сплачувати за проїзд зі смартфона, проте якщо тобі зручніше придбати квиток у терміналі, ми налаштували суперзручну опцію автоматичного збереження квитка у смартфоні.

Для автоматичного збереження квитка у додатку при покупцi у термiналi на смартфонi мають бути встановленi додатки EasyPay або EasyWallet.

ВАЖЛИВО! Купуючи квиток, вказати номер телефону на який зареєстровано додаток.

Як придбати квиток у терміналі 

  1. У меню терміналу EasyPay обери пункт «Квитки на транспорт».
  2. Обери місто, в якому перебуваєш.
  3. Обери тип квитка: Стандартний / Весь день / 30 днів / Пільговий / 90 днів і т. д.
  4. Введи номер телефону зареєстрований в системі (додатку) EasyPay
  5. Вкажи кількість квитків і натисни «Придбати».

Квиток автоматично з‘явиться у додатку EasyPay/EasyWallet у розділі «Квитки на транспорт» > «Придбані квитки». На екрані буде вказано: номер, тип, час і дата придбання та статус квитка.

Опція доступна у громадському транспорті Львова та Івано-Франківська. Слідкуй за новинами та чекай на безконтактну оплату проїзду у своєму місті.

Карта терміналів

Залишити коментар