Пошук

Як змінились грошові перекази EasyPay за 2018

0
617

У 2018-му ми багато працювали, щоб зробити переказ коштів з картки на картку максимально зручним, і нам це вдалося! Про що свідчить бронза народного голосування від профільного журналу PaySpaceMagazine у номінації «Кращий сервіс переказів з картки на картку».

P2P-перекази EasyPay максимально безпечні та надійні, адже захищені згідно останніх світових протоколів безпеки стандарту PCI DSS, VISA та MasterCard.  А також вигідні, адже весь рік на перекази між зареєстрованими картками діє тариф 0,5%+2,5 грн. Проте, й окрім цього ми додали багато нововведень що роблять процес переказу коштів більш ручним для вас. Найважливіші з них:

  1. Логотип банку на кожній з ваших карток

Запам’ятати 16-значний номер картки – важке завдання, та й непотрібне. Адже на кожну з ваших карток у 2018-му ми додали логотип банку, яким видано картку. Тепер ви завжди бачите, картку якого банку використовуєте для переказу коштів.

Також, під час переказу, ви бачите якому банку належить карта на яку ви перераховуєте кошти. Що зручно аби запобігти небажаних комісій, які можуть бути встановлені вашим банком. Нагадуємо EasyPay не знімає додаткових комісій під час транзакцій.

  1. Актуальний курс валют під час переказу

Хочете знати суму переказу у валюті? Сума переказу автоматично відображається поруч згідно з актуальним курсом. Не потрібно шукати конвертер валют онлайн та рахувати в думках. Ми попіклувались, щоб все було легко!

  1. Автозбереження карт

Відтепер, оплачуючи послугу і ввівши дані банківської картки, її автоматично (при вашій згоді) буде збережено в Особистому кабінеті. Один клік – й наступні оплати впевнено можна здійснювати вже з підкріпленої карткою. Важливо, що картка активується автоматично* без додаткових підтверджень і блокувань на рахунку. Це ду-у-уже зручно.

У 2019-му обіцяємо ще більше зручності, вигоди та інновацій. Дякуємо, що користуєтесь EasyPay❤️

 

 

Залишити коментар