Пошук

Як збільшити ліміт при поповненні картки Монобанк в терміналі EasyPay готівкою

0
262

У зв’язку зі зміною вимог до готівкових операцій, які впровадив НБУ, денний ліміт для всіх платежів становить 5 000 грн. Це нововведення може викликати певні незручності в користувачів сервісом EasyPay. Однак зазначимо, що є й винятки з положень — це сервіси поповнення банківських карток, які мають опцію «Збільшити ліміт» та можливість використання NFC-рідера для зчитування номера картки.

Тому в нас є для вас зручне та інноваційне рішення, яке допоможе збільшити ліміт поповнення банківської картки monobank готівкою в терміналах EasyPay 👉 Зустрічайте EasyID — систему авторизації користувачів, інтегровану з державним застосунком «Дія»! Детальніше про неї ми розповіли за посиланням.

Наразі ліміт поповнення банківської картки — 5 000 грн на добу/за операцію та 100 000 грн протягом місяця. Після авторизації через EasyID, ви зможете збільшити його до 150 000 грн та 350 000 грн відповідно. Тому приділіть кілька хвилин, щоб підтвердити особу та здійснюйте поповнення з підвищеним лімітом.

Зазначимо, що для можливості збільшувати суму поповнення картки, один раз на 12 місяців вам потрібно проходити повну верифікацію через «Дію» в терміналі або застосунку. Для цього достатньо надати доступ до цифрової копії паспорта та підписати опитувальник за допомогою Дія.Підпис.

💳 Щоб збільшити ліміт поповнення картки monobank готівкою в терміналах EasyPay:

  1. Знайдіть найближчий термінал EasyPay на інтерактивній мапі на сайті чи в застосунку;
  2. На головному екрані термінала чи в категорії «Банки та фінансові послуги» виберіть сервіс monobank;
  3. Введіть номер картки та номер телефону;
  4. Підтвердьте платіж за допомогою одноразового пароля, який отримаєте на телефон;
  5. На екрані внесення готівки натисніть «Збільшити ліміт»;
  6. Відскануйте QR-код стандартною камерою смартфона;
  7. В застосунку «Дія» надайте доступ до цифрової копії паспорта;
  8. Ще раз відскануйте QR стандартною камерою смартфона. Перейдіть на опитувальник з вашими даними, та підпишіть його Дія.Підписом.

Готово! Тепер вам доступні платежі готівкою на суму до 150 000 грн за операцію/на добу. Єдине, що залишається — внести кошти в термінал і підтвердити операцію. До речі, місячний ліміт для авторизованих користувачів для поповнення карток Mono — 350 000 грн.

При зчитуванні номера картки NFC-рідером як з фізичної картки, так і зі смартфона — денний ліміт підвищується з 5 000 до 29 999 грн.

Зверніть увагу!

Верифікація за допомогою «Дії» з’явиться після кроку №5, якщо ви ще її не пройшли. Детальну інструкцію про те, як підтвердити особу через термінал, за допомогою EasyID, ми написали окремо — ознайомтесь з нею за посиланням.

Але якщо коротко, вам потрібно буде зробити чотири кроки:

1. Натиснути «Пройти верифікацію»;

Не знаєте, як збільшити ліміт поповнення картки? Спробуйте авторизацію EasyID через застосунок або термінал EasyPay.

2. Відсканувати QR-код, який з’явиться на екрані та підтвердити передачу копії паспорта в застосунку «Дія»;

Скористайся верифікацією EasyID, щоб збільшити ліміт поповнення банківської картки до 150 000 грн на добу, замість 5 000 грн.

3. Повторно відсканувати QR-код стандартною камерою телефону, заповнити короткий опитувальник і підписати його Дія.Підписом;

EasyID - це можливість збільшувати ліміти поповнення картки монобанк готівкою в терміналах EasyPay. Пройдіть автризацію через "Дія" і користуйтеся лімітами поповнення до 150 000 грн на добу.

4. Вітаємо, авторизація пройшла успішно!

Після успішної авторизації через EasyID ви можете поповнювати банківську картку monobank на суму до 150 000 грн на добу.

Збільшення ліміту готівкового поповнення до 150 000* грн на добу/за операцію також доступне для сервісу поповнення банківських карток від Абанк.

*При поповненні банківської карти іншого платника (дані якого не збігаються з верифікованою особою), збільшена максимальна сума поповнення ― 29 999 грн на день.

Слідкуйте за оновленнями сервісів EasyPay та головними новинами зі світу фінансів і технологій в нашому Telegram-каналі 👇

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар