Пошук

Як оплатити комунальні платежі через інтернет

0
429

Здійснювати всі щомісячні платежі стало набагато простіше і зручніше за допомогою інтернету. Ця послуга доступна кожному споживачу житлово-комунальних послуг країни. Більше немає необхідності вистоювати довгі черги в банку, витрачаючи свій час і сили. Також не потрібно прив’язуватися до конкретного часу доби, адже здійснювати комунальні платежі через інтернет можна будь-коли і в будь-якому зручному місці: потрібен тільки доступ до мережі за допомогою комп’ютера, планшета або телефону.

Як оплатити комунальні платежі?

Користувачі системи EasyPay можуть швидко оцінити простоту здійснення платежів. Перший крок – скористатися особистим кабінетом на офіційному сайті, вибрати категорію оплати послуг і серед представлених вкладок обрати «Комунальні платежі». Далі на екрані з’явиться список міст України, користувачеві необхідно вибрати своє місто. І навіть якщо споживачеві ЖКГ послуг потрібно виконати оплату з іншого міста, у мережі інтернет це просто, адже потрібні тільки дані банківської картки, реквізити комунальної служби і доступ до інтернету!

Після вибору міста, в якому знаходиться відповідна ЖКГ служба, потрібно знайти її в списку або скористатися пошуком за реквізитами. Для цього користувач клікає на іконку «Комунальні платежі» і вводить ІД, який вказаний в щомісячній квитанції в лівому верхньому кутку.

Після зазначення послуги і введення реквізитів можна коригувати дані (суму), а також вносити показники лічильників. Після виконання цього кроку залишається тільки обрати спосіб оплати платежу. Користувач має кілька варіантів виконання розрахунку: грошима з електронного гаманця; з банківської карти. Електронний гаманець поповнюється через термінали готівкою або онлайн, за допомогою банківської картки. Можна бути впевненим у збереженні грошей на електронному рахунку в особистому кабінеті.

А якщо більш прийнятним способом є оплата карткою, то клієнту потрібні такі її дані:

  • 16-значний номер;
  • Строк дії;
  • CVV-код (знаходиться на зворотному боці).

Також не має значення, чи буде ця карта зарплатна, чи кредитна, головне – вона має бути видана будь-яким офіційним українським банком.

Обравши бажаний спосіб оплати, можна також відзначити галочкою пункт відправки оригіналу квитанції про розрахунок поштою (потрібно вказати актуальну адресу). Далі підтверджується платіж, і операція вважається успішно виконаною. Кожен клієнт отримує на підтвердження квитанцію в електронному вигляді на вказаний email, а додатково можна роздрукувати чек відразу після операції.

 Як і де можна переглядати інформацію про здійснення платежу? 

Вся інформація про розрахунки зберігається в особистому кабінеті, а саме в категорії «Історія платежів». Тут користувач може побачити дату, точний час, суму платежу і статус успішності операції. Така інформація знадобиться і тим клієнтам, які користуються послугою регулярних автоматичних платежів за шаблоном і не заходять щомісячно до особистого кабінету для друку чека. Але за необхідності можна переглядати всю інформацію в зручний час саме в історії розрахунків.

Які додаткові переваги оплати комунальних платежів онлайн?

Головною перевагою є зручний інтерфейс системи, а також інформативність особистого кабінету. Саме з його допомогою кожен користувач може легко переглядати історію здійснених операцій; поповнювати електронний гаманець або коригувати інформацію про платіжну картку; налаштовувати регулярні платежі і користуватися шаблонами (непотрібно повторно вводити реквізити кожен місяць).

Варто відзначити, що при проведенні комунальних платежів онлайн за допомогою сайту easypay.ua користувачам непотрібно сплачувати додаткової комісії за послугу.

Важливою перевагою є захищеність даних клієнтів, а також мінімальний ризик помилкової оплати чужих рахунків. Сервіс влаштований так, що на етапі введення даних при здійсненні помилки користувач отримає повідомлення «Абонент не знайдений». У такому випадку потрібно перевірити дані і повторно ввести унікальний номер. А потім, звіривши коректність даних платника (ПІБ, адреса, номер квартири або будинку), можна переходити безпосередньо до перерахування коштів.

Інформацію про зарахування платежів та успішність здійснених операцій клієнти можуть уточнити, звернувшись до цілодобової служби підтримки компанії: +38 (044) 537 33 74, call-center@easypay.ua.

Виконувати комунальні розрахунки за допомогою мережі інтернет стає все простіше і доступніше для кожного жителя України. А якщо є необхідність оплатити комунальні платежі через інтернет зараз, то можна перейти до розрахунку безпосередньо з цієї сторінки.

Приємних платежів!

Залишити коментар