Пошук

Обираємо карту для оплати в інтернеті

0
443

Можливість сплачувати послуги і покупки онлайн – очевидна перевага банківських карт. Це швидко, зручно і не вимагає часових та фізичних затрат. Однак, варто пам’ятати, що не всі картки підходять для оплати послуг в інтернеті. Давайте розглянемо, яким чином найкраще розплачуватися онлайн.

Зарплатна/кредитна карта VISA/MasterCard

Зарплатнi/кредитнi картки завжди під рукою, з позитивним балансом та активними рахунками. Але варто пам’ятати, що при оплаті онлайн, дані карти можуть потрапити до рук інтернет-шахраїв і тоді всi кошти, що зберiгаються на картцi можуть опинитися під загрозою. Досить часто це значні суми. Якщо ви сплачуєте послуги зарплатною/кредитною карткою VISA/MasterCard, подбайте про максимальний захист персональних даних. Сплачуйте послуги на сайтах захищених протоколом https:// та підключіть функцію смс-захисту 3D Secure.

Віртуальнi картки

Віртуальні картки – онлайн інструмент, призначений виключно для покупок в мережі Інтернет. Зустрічається два види віртуальних карт:

– З фізичним носієм (зовні аналог пластикової, але не використовується для покупок в магазині та зняття коштів)

– Без фізичного носія (прив’язаний до основного рахунку набір інформаційних даних, необхідних для оплати онлайн)

Сплачуючи за допомогою віртуальних карт, ви зберігаєте в безпеці дані основний банківської карти. Віртуальну карту можна активувати, як для одноразової покупки, так і на тривалий термін. Поповнювати таку карту зручно через онлайн банкінг. Так само, як і на звичні VISA/MasterCard на віртуальні картки можна встановити суму денного/місячного ліміту.

Електронний гаманець

Електронний гаманець – зручна альтернатива банківським карткам  для оплати послуг в інтернеті. Подібні сервіси все більше набирають популярність і отримують довіру користувачів. Електронні гаманці дозволяють зберігати і виводити кошти, здійснювати безпечні і конфіденційні операції. За допомогою електронного гаманця EasyPay, ви зможете сплачувати послуги, переказувати кошти, як між своїми гаманцями, так і перераховувати гроші на рахунки інших користувачів. Електронний гаманець надійно захищений, не оперує персональними даними вашої банківської карти, а всі операції можна контролювати в Особистому кабінеті EasyPay.

Яким чином здiйснювати онлайн платежi – вирiшувати вам. Головне – пам`ятайте про безпеку та захищайте свої платiжнi iнструменти.

Залишити коментар