Пошук

Кредит✔️гроші до зарплати онлайн на картку цілодобово

0
383

До початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, мікрофінансові організації (МФО) набирали популярності та займали своє місце на фінансовому ринку. Однак події 2022 року сильно вплинули на роботу сервісів. Попри складну ситуацію в країні та зниження кількості МФО, попит на послуги мікрокредитування постійно збільшується. Отож сьогодні редакція EasyPay розкаже про те, де можна отримати позику, кому можуть знадобитися послуги онлайн-кредитування, де простіше отримати кредит та що знадобиться для того, щоб отримати мікрозайм на картку не виходячи з дому.

Назва МФО Мінімальна сума першого кредиту Максимальна сума першого кредиту Термін першого кредитування
1. «КАЧА гроші» («КАЧАЙ гроші») 1 000 грн 5 000 грн від 10 до 20 днів
2. Credit7 500 грн 15 000 грн від 5 до 30 днів
3. SOS Credit UA 500 грн 15 000 грн від 7 до 15 днів
4. Miloan 500 грн 15 000 грн від 1 до 30 днів
5. Moneyveo 500 грн 27 000 грн від 1 до 20 днів

*Дані взяти з офіційних сайтів компаній (листопад, 2023)

Де взяти гроші до ЗП онлайн на карту

Як швидко отримати мікрокредит на картку без довідки про доходи - дізнайтеся в статті

У житті виникають різні непередбачувані ситуації, які потребують оперативного фінансового рішення. Іноді потрібно ненадовго «зайняти» гроші до зарплати, терміново відремонтувати техніку чи придбати щось необхідне. У таких випадках люди можуть звертатися за мікропозикою в сервіси онлайн-кредитування. Розповідаємо про умови деяких з них 👇

1. КАЧАЙ гроші

У мікрофінансовій організації «КАЧА гроші» (КАЧАЙ гроші) можна отримати «гроші до зарплати» на суму від 1 000 до 15 000 грн.

Сервіс має 2 кредитних продукти:

  • «Кредитна лінія» ― позика сумою від 1 000 до 15 000 грн терміном до 120 днів (компанія рекомендує займатися погашенням процентів кожні 10-30 днів). Процентна ставка такого кредиту коливається у межах 0,001%-2,5% на день, а комісія за надання коштів ― від 0% до 10% від суми кредиту.
  • Кредит з ануїтетним графіком (платежі рівними частинами, які потрібно здійснювати протягом всього строку дії кредитного договору) ― мікрозайм, максимальна сума якого ― 12 500 грн, термін ― 180 діб, а процентна ставка ― 1,2% на день. Комісія за надання цього кредитного продукту відсутня.

Можливості продовжити кредит (пролонгувати) немає.

* Дані взяті з офіційного сайту «КАЧА гроші» (листопад, 2023)

Детальніше про умови кредитування та пропозиції від «КАЧА гроші» ви можете дізнатися за посиланням.

2. Credit7

Перший мікрокредит у Credit7 можна оформити на суму до 15 000 грн (мінімальна сума ― 500 грн). Процентна ставка такої позики на день становить 2% (за певних умов її можна зменшити до 0,01%). Наступні кредити можна отримати вже на більшу суму ― до 30 000 грн. Процентна ставка в повторних мікрозаймах становитиме 2% у день, але в рамках програми лояльності її можна зменшити до 0,02%.

Строк договору кредиту — від 5 до 365 днів (період сплати процентів за користування кредитом ― від 5 до 30 днів).

Сервіс також має програму лояльності, яка дозволяє отримати знижку на процентну ставку, яка нараховується за користування кредитом.

* Дані взяті з офіційного сайту Credit7 (листопад, 2023)

Деталі про умови кредитування та пропозиції від Credit7 шукайте за посиланням.

3. SOS Credit UA

Мінімальна сума кредиту в МФО SOS Credit UA ― 500 грн, а максимальна ― 15 000 грн. Першу позику можна оформити на період 7-15 днів з процентною ставкою 3% на день (також доступна акційна процентна ставка ― 0,01% на весь строк кредиту щодня). Ставка на період пролонгації коливається в межах від 1% до 2,5% на день.

Якщо ви хочете отримати гроші в сервісі повторно, то максимальна та мінімальна суми залишаться такими ж, але процентна ставка на період пролонгації становитиме від 1% до 4% на день, а строк кредитування можна збільшити до 65 днів.

* Дані взяті з офіційного сайту SOS Credit UA (листопад, 2023)

Детальніше про умови кредитування та процентні ставки читайте на сайті SOS Credit UA.

4. Miloan

Сервіс Miloan пропонує 2 різновиди кредитування: мікрокредит сумою від 500 до 6 700 грн та PDL-кредит сумою від 6 800 до 23 000 грн. Перший мікрозайм в мікрофінансовій організації Miloan можна взяти на суму від 500 до 15 000 грн. Термін погашення ― від 91 до 120 днів (з пільговим періодом 1-30 днів) і процентною ставкою 0,01% на день. Наступні кредити можна брати на суму до 23 000 грн.

Комісія за надання кредиту може складати від 0% до 50% від суми кредиту. У компанії «Мілоан» є можливість пролонгувати кредит на 3, 5 або 15 днів. Зі всіма умовами кредитування ви можете ознайомитися на сайті Miloan.

* Дані взяті з офіційного сайту Miloan (листопад, 2023)

5. Moneyveo

Moneyveo пропонує своїм клієнтам на вибір два кредитних продукти:

  • «Смарт» ― сума кредиту становить від 500 до 27 000 грн. Дисконтний період кредитування для нових клієнтів коливається у межах від 1 до 20 днів, а для постійних ― від 1 до 65 діб. Базова ставка продукту ― 2,1% на день.
  • «ТРЕНД» ― чиста сума кредиту становить від 1 000 до 29 999 грн строком кредитування від 2 до 6 місяців. Ця позика доступна не лише для постійних клієнтів Moneyveo, а й для нових.

* Дані взяті з офіційного сайту Moneyveo  (листопад, 2023)

Про умови кредитування та програму лояльності Moneyveo читайте за посиланням.

Зверніть увагу, що зазвичай в одній мікрофінансовій організації можна отримати лише один мікрозайм, наступний буде доступним після погашення поточного. Ми радимо не брати один кредит задля перекриття іншого, оскільки такий крок може загнати вас у «боргову яму». Також перший кредит в більшості МФО можна отримати з найнижчою процентною ставкою, тому користуйтеся цим, за потреби. Однак вибирайте лише перевірені надійні сервіси, які ведуть свої діяльність відкрито, прозоро й без додаткових прихованих комісій. Також радимо уважно читати умови договору, оскільки можлива різниця між умовами вказаними на сайті та в документів. Якщо зарплата (ЗП) на вашій роботі іноді видається з затримкою, врахуйте це під час оформлення мікропозики.

До речі, кредитні пропозиції від різних МФО можуть суттєво відрізнятися, тому перед оформленням радимо ознайомитися з різними варіантами. Це можна зробити, наприклад, тут 👇

Кому й на що потрібен мікрозайм до зарплати онлайн на карту

Дізнайтеся, на які потреби зазвичай потрібні мікрокредити й як швидко їх можна оформити

Мікрозайми, часто відомі як «гроші до зп», стали популярним інструментом для тих, хто потребує тимчасової фінансової допомоги. Миттєві онлайн-позики дають можливість швидко зреагувати на непередбачувані обставини та вирішити різноманітні побутові та екстрені ситуації: покриття непередбачуваних витрат на медичні послуги, оплата оренди чи комунальних рахунків, ремонт техніки чи транспорту тощо.

Сервіси онлайн-кредитування пропонують швидкий спосіб отримання грошей, який до того ж працює цілодобово. Якщо за великим кредитом, наприклад, на авто, житло або відкриття бізнесу йдуть у банк, то в МФО ― за незначною позикою, сума якої, зазвичай, дорівнює мінімальній зарплатні. До того ж перші перевіряють велику кількість документів та реєстрів, а другі ― видають кредити майже всім.

Проте радимо, дуже ретельно вивчати умови позики й аналізувати свою здатність вчасно повернути кошти, оскільки за невчасне погашення кредиту чи прострочення терміну кредиту нараховуються високі процентні ставки, які ще важче вчасно виплатити.

Де простіше всього взяти терміновий кредит до зарплатні онлайн на карту

Взяти мікропозику в МФО значно простіше та швидше, аніж у банку, також у більшості випадків вам її видадуть без відмови. Сервіси онлайн-кредитування дуже рідко перевіряють кредитну історію клієнта або звертаються до єдиного реєстру боржників, тому отримати гроші можуть і ті, кому в банках зазвичай відмовляють. Якщо МФО не видала вам кредит, ймовірніше всього це пов’язано з некоректно введеними даними чи закінченням терміну банківської картки.

Сервіси онлайн-кредитування працюють 24 години на добу, тому ви можете подати заявку на отримання кредиту в будь-який час, навіть не виходячи з дому.

Пам’ятайте, що використання мікрозаймів повинно бути обдуманим і відповідальним, а вчасне повернення грошей ― обов’язковим.

Що потрібно для того, щоб взяти гроші до зарплати онлайн

Отримати терміновий кредит у мікрофінансовій організації значно легше, аніж у банку. Зазвичай такі сервіси вимагають лише паспорт громадянина України, ідентифікаційний код і реквізити банківської картки, жодної довідки про доходи, підтвердження матеріального положення чи поручителя не потрібно. Оформити позику можуть практично всі: студенти, тимчасово безробітні, пенсіонери, батьки в декреті тощо (єдине, що отримати кредит після 60-65 років можна не в кожному мікрофінансовому сервісі).

Мікрофінансові організації іноді пропонують різні умови кредитування у рамках своїх програм, тому перед тим, як оформлювати кредит ознайомтеся з декількома сервісами та вибирайте той договір, який буде для вас найвигіднішим!

 

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар